fappornvideos.com
indian porn
free sex

Νίκος Ευστ. Αλεξίου, υποψήφιος Δήμαρχος «Αίγινα 2023», Αποκλειστική συνέντευξη: «Πλωτό ασθενοφόρο Λιμενικού σώματος: Πήραμε το θέμα από το σημείο μηδέν και σήμερα έχει ήδη δρομολογηθεί. Μια μεγάλη νίκη για την υγεία του λαού της Αίγινας»

Ο Νίκος Ευστ. Αλεξίου ανοίγει τα χαρτιά του στο Aiginanews δυο χρόνια πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2023. Δήλωσε πρώτος την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αίγινας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη επίσημη υποψηφιότητα για το Δήμο του όμορφου νησιού του Αργοσαρωνικού. Μιλάει για όλα. Για την απόφαση της υποψηφιότητας του, για την Αίγινα Πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το πλωτό ασθενοφόρο, τις πεζοδρομήσεις, τα μεγάλα θέματα και έργα του νησιού, τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης ενώ με την ιδιαίτερη αυτοδιοικητική τόλμη που τον διακρίνει ζητά από τον νυν Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά να του απαντήσει: «Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;».

Ερώτηση: Κύριε Αλεξίου, η 3η Φεβρουαρίου του 2021, μια ημερομηνία «ορόσημο» για εσάς. Μαζί με τα πεντηκοστά γενέθλια σας, ανακοινώσατε και την ίδρυση μιας νέας Δημοτικής παράταξης με παράλληλη δήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο της Αίγινας. Για κάποιους αυτή η εξέλιξη αποτέλεσε «κεραυνό εν αιθρία», για κάποιους άλλους ευχάριστη και για άλλους δυσάρεστη έκπληξη. Θα μας μιλήσετε γι αυτή σας την απόφαση;
Απάντηση: Πρώτα από όλα να σας Ευχαριστήσω για την φιλοξενία σας και να ευχηθώ σε όλες και σε όλους Υγεία και γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητα. Πράγματι η 3η Φεβρουαρίου 2021 αποτέλεσε και αποτελεί ημερομηνία ορόσημο. Για όσους με γνωρίζουν καλά δεν ήταν… κεραυνός εν αιθρία. Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στη δημόσια ζωή του νησιού, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το βήμα… παραπάνω. Άλλωστε το 2019, η δημιουργία της «Σύγχρονης Ανεξάρτητης Αίγινας» ήταν για μένα το πρώτο αυτοδιοικητικό «στοίχημα» (αν μου επιτραπεί η έκφραση). Και τότε, να σας θυμίσω, ξεκίνησα πρώτος την κούρσα… της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων.

Μια παράταξη η οποία έλαβε μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, στην ξεχωριστή κάλπη της κοινότητας, λαμβάνοντας την δεύτερη τιμητική θέση στην Ιστορική Κοινότητα Αίγινας, με ποσοστό 23%. Ωστόσο η κεντρική εξουσία για μια ακόμη φορά μας εξέπληξε… δυσάρεστα καθώς ο θεσμός των Κοινοτήτων, αυτού του βασικού κυττάρου της Δημοκρατίας μας, με τον νέο εκλογικό νόμο βυθίζεται σε περαιτέρω απαξίωση. Η Αίγινα μας όμως είναι μία, Ενιαία και Αδιαίρετη. Τα προβλήματα και τα θεματα όλου του νησιού μεγάλα και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Άλλωστε να σημειώσω πως η απόφαση μου συνδέεται με την έλευση και ελλιμενισμό του πλωτού ασθενοφόρου του Λιμενικού Σώματος στο νησί μας. Ένα ζήτημα το οποίο, μαζί με τους συνεργάτες μου, το πήραμε από το σημείο μηδέν και σήμερα μιλάμε πλέον για ένα θέμα που έχει ήδη δρομολογηθεί. Η παράταξη μας λοιπόν πέτυχε ήδη μια πρώτη μεγάλη Νίκη για την Υγεία του λαού της Αίγινας και των επισκεπτών της, πριν καν ακόμα κριθούμε από την λαϊκή ετυμηγορία. Όσο γι αυτούς που… δυσαρεστήθηκαν από την υποψηφιότητα μας, δεν έχω σχολιάσω κάτι. Άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Σε μια τέτοια πολιτική απόφαση, μετράς φίλους και εχθρούς (σε πολιτικό επίπεδο πάντα). Όπως έγραψα και στην ανακοίνωση της 3ης Φεβρουαρίου: Έχοντας στο πλευρό την οικογένεια μου, την Ευλογία του Αγίου μας και τους πλέον άξιους συνεργάτες, πορευόμαστε σε αυτή την μάχη με ευπρέπεια, ήθος, πολιτικό πολιτισμό και περισσή αισιοδοξία για το μέλλον της Αίγινας μας.

Ερώτηση:  Κύριε Αλεξίου, Δημοσιογραφία ή Πολιτική; Ήδη από μια πρώτη ανάγνωση στις ιστοσελίδες που διαχειρίζεστε παρατηρήσαμε (μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας σας) μια μείωση των άρθρων και παρεμβάσεων σας. Αυτό σημαίνει κάτι;

Απάντηση: Σας Ευχαριστώ για την ερώτηση. Δημοσιογραφία και Πολιτική (και ειδικότερα όσον με αφορά, ενεργή ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση), δεν είναι έννοιες ασύμβατες. Άλλωστε η αρθρογραφία μου και οι εκδοτικές παρεμβάσεις μου για τα κοινά του νησιού μας συμπληρώνουν αισίως πάνω από 30 χρόνια παρουσίας.

Πράγματι από την 3η Φεβρουαρίου 2021 και μετά περιόρισα την αρθρογραφία μου σε καίρια μόνο ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα είναι εξίσου αρκετά τα Δελτία Τύπου και οι Επιστολές μου για ζητήματα του νησιού μας ώστε το… κενό αυτό υπερκαλύπτεται.
Άλλωστε η ουσιαστική προετοιμασία για τις Δημοτικές εκλογές του 2023 απαιτεί τόσο χρόνο ο οποίος πρέπει να αφιερώνεται και να κατανέμεται δίκαια. Ωστόσο η δημοσιογραφική μου ιδιότητα δεν αναστέλλεται και πάντοτε όπως συνηθίζω να λέω…: Τα καλύτερα έρχονται.

Ερώτηση:   Κάποιοι (ελάχιστοι βέβαια) μίλησαν για παροχή… «ασυλίας» στην παρούσα διοίκηση του Δήμου, από την πλευρά σας (εννοώ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας σας) ;

Απάντηση: Καμία ασυλία. Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μάλιστα. Για όσους με διαβάζουν και με παρακολουθούν προσεκτικά, θα διαπιστώσουν πως τα άρθρα, οι παρεμβάσεις, τα Δελτία τύπου και οι επιστολές μου είναι όλα άκρως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ και πάντα με επιχειρήματα. Έχω παράλληλα ζητήσει την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του κ.Δημάρχου Αίγινας τουλάχιστον 3 φορές μέσα από άρθρα μου την τελευταία διετία. Θα μου επιτρέψετε ωστόσο να σας επισημάνω ακόμη πως αντιπολίτευση με επιχειρήματα και ουσιαστικό λόγο (χωρίς παρακαλώ να φανεί εγωιστικό) , δεν έχω δει να γίνεται στο νησί μας, παρά μόνο από μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοδιοικητικούς.

Πιστεύω ότι είμαι ένας από αυτούς, με όλη την ταπεινότητα που μπορώ να το εκφράσω. Να σας πω όμως κάτι ακόμη, μιας που θίγετε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την έννοια της αντιπολίτευσης και την συνδέουν με την «ανθρωποφαγία» και τα χτυπήματα κάτω από τη… ζώνη. Αν περιμένουν από τους συνεργάτες μου κι εμένα, κάτι τέτοιο δεν θα το δουν. Αντιπολίτευση σε μια Δημοκρατική Κοινωνία, σημαίνει κρίνω, στηλιτεύω αλλά και προτείνω. Σε αυτό το επίπεδο κινούμαι, από την πρώτη στιγμή και στην Αυτοδιοικητική μου παρουσία στην Κοινότητα Αίγινας ως επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης και έτσι θα πορευτώ σε όποια αυτοδιοικητική θέση ευθύνης με κατατάξουν μελλοντικά οι συμπολίτες μας.

Ερώτηση: Αναφέρεστε για μια ακόμη φορά στην Κοινότητα Αίγινας. Παρακαλώ μιλήστε μας για την συνεργασία σας με τα άλλα μέλη του συμβουλίου.
Απάντηση: Το Συμβούλιο της Κοινότητας Αίγινας την τετραετία 2019-2023 είναι επταμελές. Πράγματι η συνεργασία μου με τους συναδέλφους Κοινοτικούς συμβούλους θα έλεγα πως είναι εποικοδομητική και ουσιαστική. Υπήρξαν και στιγμές έντασης και αυτοδιοικητικής διαφωνίας σε κάποια συμβούλια μας αλλά αυτή είναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Άλλωστε ακόμα και μέσα σε μια οικογένεια υπάρχουν οι καλές και οι… δύσκολες στιγμές. Ωστόσο η Κοινότητα Αίγινας, η ιστορικότερη κοινότητα της χώρας μας,  έχει αυτή την τετραετία Πρόεδρο τον κ.Παναγιώτη Κασιμάκη. Έναν νέο άνθρωπο με ήθος και πολιτικό πολιτισμό, με τον οποίο μας ενώνουν τελικά πολλά περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Έχω λοιπόν την τιμή να είμαι αντιπολίτευση σε ένα Κοινοτικό Συμβούλιο, το οποίο στο μέτρο των μειωμένων και κουτσουρεμένων από το νόμο αρμοδιοτήτων μας, έχει λάβει αρκετές πολύ σημαντικές ομόφωνες αποφάσεις.

Ήταν πρόταση της πλειοψηφίας στην οποία και σαφώς υπερθεμάτισα η δημιουργία Ομάδας Εθελοντισμού της Κοινότητας Αίγινας. Επίσης με ομόφωνη ιστορική απόφαση μας πέρσι το καλοκαίρι αποφασίσαμε κάθε έγγραφο της Κοινότητας μας να φέρει την υπογραφή: Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους. Παράλληλα πριν λίγους μήνες πάλι με ομόφωνη απόφαση μας ελάβαμε ξεκάθαρη θέση υπέρ των επιβεβλημένων πεζοδρομήσεων  στην πόλη της Αίγινας και πρόσφατα με πρόταση και εισήγηση μου πήραμε ομόφωνη απόφαση για την δημιουργία ναυτικών επαγγελμάτων στο ΕΠΑΛ Αίγινας. Όλα τα παραπάνω δείχνουν μια δημοκρατική και ουσιαστική πορεία του Κοινοτικού Συμβουλίου και σε αυτό έχουν συμβάλλει και οι τρεις παρατάξεις που συμμετέχουν με επικεφαλής τους κ.κ. Κασιμάκη Παναγιώτη, Νίκο Ευστ. Αλεξίου και Βασίλη Μουσουλέα.

Ευχαριστώ λοιπόν δημόσια τους συναδέλφους μου στην Κοινότητα Αίγινας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Παναγιώτη Κασιμάκη για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία μας και ελπίζω πως τα καλύτερα έρχονται παρά το ότι όπως για πολλοστή φορά θα πω: Υπηρετούμε έναν θεσμό με ελάχιστες ουσιαστικές αρμοδιότητες. Και στο σημείο αυτό αν μου επιτρέπεται να πω κάτι που ενόχλησε πολύ. Μοναδική ίσως εκ του νόμου ουσιαστική αρμοδιότητα μας είναι η ονοματοδοσία ανωνύμων οδών αλλά και μετονομασία όπου επιβάλλεται. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της αρμοδιότητας μας έχουμε δουλέψει πολύ συλλογικά και οι τρεις παρατάξεις, το σύνολο του συμβουλίου μας. Αυτή μας η αρμοδιότητα επικυρώνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο και βέβαια λειτουργεί υπό την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Σε πρόσφατο ωστόσο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσιάστηκε το θλιβερό φαινόμενο να δεχθούμε επίθεση και άδικη κριτική (ευτυχώς από μειοψηφία Δημοτικών συμβούλων της ελάσσονος αντιπολίτευσης) για την προσπάθεια της Κοινότητας Αίγινας σε αυτή την αρμοδιότητα μας. Θα πω μόνο πως: Άνθρωποι που στο παρελθόν έχουν ασκήσει διοίκηση, με τα όποια αποτελέσματα της αυτοδιοικητικής τους παρουσίας, καλύτερο θα είναι σε ορισμένα θέματα  να σιωπούν…

Ερώτηση: Αναφερθήκατε στην: «Αίγινα Πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας». Παρακαλώ μιλήστε μου για αυτό το ζήτημα, για το οποίο διαπίστωσα πως υπάρχουν δεκάδες άρθρα, Επιστολές σας και παρεμβάσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Απάντηση: Ακούστε για το συγκεκριμένο θέμα έχει πράγματι «χυθεί πολύ μελάνι». Σε μια προηγούμενη συνέντευξη μου σε διαδικτυακό ραδιόφωνο (Airgeanawebradio) και στον εξαίρετο δημοσιογράφο Γιώργο Σκλατινιώτη, είχα συζητήσει με τον συνάδελφο σας οικοδεσπότη της εκπομπής την μεγάλη και υψηλή σημασία των τριών «Π» στην αυτοδιοικητική μου προσπάθεια. Να γίνω συγκεκριμένος αναφέρομαι σε: Πρωτεύουσα, Πλωτό, Πεζοδρομήσεις. Πραγματικά στο θέμα της Πρώτης Πρωτεύουσας μπορούμε να αφιερώσουμε μια ολόκληρη συνέντευξη-συζήτηση. Ωστόσο θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομος και περιεκτικός μπορώ για το μείζον αυτό ζήτημα. Είναι υποχρέωση μου να ξεκινήσω με την αναφορά του ονόματος του πρώην Δημάρχου κ. Σάκη Σακκιώτη. Είναι ο άνθρωπος που αν δεν ήταν αυτός δεν ξέρω πραγματικά ποια θα ήταν η τροπή του εν λόγω ζητήματος που άπτεται όχι μόνο της ιστορικής αλήθειας αλλά και της πορείας της Αίγινας μας. Ο Σάκης Σακκιώτης έχει δώσει λοιπόν έναν μεγάλο πολύχρονο αγώνα και μην λησμονούμε επί της διοίκησης του το 2012 εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα ΠΔ 7/2012, με το οποίο κατοχυρώνεται η 26η Ιανουαρίου ως ημέρα Δημόσιας εορτής τοπικής σημασίας, ημέρα της Ορκωμοσίας του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας μας. Στον πολυετή και διαρκή λοιπόν αγώνα του Σάκη Σακκιώτη ενάντια στα όποια συμφέροντα (των γνωστών-άγνωστων… ατζέντηδων) που προωθούν αλλότρια σενάρια «επιστημονικής φαντασίας» γύρω από την ιστορική αλήθεια της Αίγινας Πρώτης Πρωτεύουσας  του Ελληνικού κράτους, ήρθα να προσθέσω το λιθαράκι μου σε αυτή την προσπάθεια. Πραγματικά είναι δεκάδες τα άρθρα,ρεπορτάζ μου,παρεμβάσεις- επιστολές μου: (Στο δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας, στην κα Γιάννα Αγγελοπούλου, στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, στην κα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ANT1, OPEN κ.α.) για την προστασία της ιστορίας της Αίγινας μας. Και βέβαια ο αγώνας συνεχίζεται με την ίδια αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Ερώτηση: Αν δεν κάνω λάθος σε πρόσφατο άρθρο σας και με αφορμή την επίσκεψη του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά στο Ναύπλιο, ζητήσατε την παραίτηση του με αφορμή το ζήτημα της «Πρώτης Πρωτεύουσας»;

Απάντηση: Είναι ακριβώς έτσι. Το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 ο κ. Δήμαρχος Αίγινας επισκέφθηκε την πόλη του Ναυπλίου όπου σε μια ομιλία του ενώπιον του κ. Δημάρχου Ναυπλιέων και του κ. Δημάρχου Αθήνας, δεν αισθάνθηκε καν την ανάγκη ως πρώτος πολίτης του νησιού να αναφέρει τις 5 λέξεις: Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας. Αντί αυτού ανέχθηκε τον κ. Δήμαρχο Ναυπλίου να μιλήσει για «Πρώτο βουλευτήριο» στο Ναύπλιο, ενώ όλοι γνωρίζουν και όσοι ελάχιστοι δεν γνωρίζουν ας παρακολουθήσουν τις ομιλίες του Πρωτοπρεσβύτερου Πατήρ Εμμανουήλ Γιαννούλη (υπάρχουν στο έγκυρο ειδησεογραφικό site: aeginaportal) όπου ξεκάθαρα αναφέρεται πως η πρώτη Βουλή είναι η Μητρόπολη της Αίγινας. Εκεί λοιπόν στο Ναύπλιο συντελέσθηκε κατά την άποψη μου ένα ιστορικό «έγκλημα» κατά του νησιού μας και γι αυτό ευθύνονται οι κ.κ. Γ. Ζορμπάς και Μ.Κοττάκης και γι αυτό ζήτησα τις παραιτήσεις τους. Δεν τρέφω…αυταπάτες πως θα το πράξουν καθώς δεν βρέθηκε… μισός Δημοτικός Σύμβουλος από τους 12-13 που παρέστησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά το… γεγονός του Ναυπλίου και να ζητήσει εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο. Και επιτέλους κ. Ζορμπά «Ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο»;; Εσείς ή ο Πρόεδρος της τοπικής Επιτροπής 2021;;

Ερώτηση: Δεν φοβάστε, με αφορμή αυτό το θέμα, μήπως κάποιοι σας κατηγορήσουν για τοπικισμό;

Απάντηση: Εάν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων που όπου βρεθεί και όπου σταθεί υποστηρίζει την ιστορική ανακρίβεια της «πρωτιάς» του Ναυπλίου (κάτι που άδικα και αναίτια υποστηρίζει και η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου του) και δίνει μάχη επικοινωνιακή αλλά και σε όλα τα επίπεδα για να «θεμελιώσει» την παραχάραξη της ιστορίας είναι τοπικιστής, τότε θα δεχθώ να μου προσάψουν αυτό τον χαρακτηρισμό. Εαν τοπικισμός είναι να αγαπάς την ιδιαίτερη σου πατρίδα και να φροντίζεις να είναι το παρελθόν και η ιστορία μας, οδηγός και φάρος για το μέλλον, τότε πράγματι είμαι τοπικιστής. Κοιτάξτε όσο αφήνουμε γύρω μας να αλωνίζουν δήθεν «φίλοι» της Αίγινας (θλιβερό να υπάρχουν και Αιγινήτες στην καταγωγή μέσα σε αυτούς) που σκοπό και στόχο έχουν να μας βάλουν στο «τρυπάκι» να ξεχάσουμε την ιστορία και να «βάλουμε νερό στο κρασί μας» για να είμαστε αρεστοί και να τα έχουμε με όλους καλά, σε μια τέτοια θεωρία δεν θα υποταχθώ. Η Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας έρχεται μέσα από μια ένδοξη ιστορία, για να διαγράψει ένα λαμπρό μέλλον. Αυτό κάποιοι δεν το επιθυμούν, δεν θα τους επιτρέψουμε λοιπόν να μας αλλοιώσουν και να μας… αλώσουν.

Ερώτηση: Και για τα άλλα δυο «π». Πλωτό και πεζοδρομήσεις;

Για το πλωτό ασθενοφόρο, το σύγχρονο σκάφος του Λιμενικού Σώματος πραγματικά όπως είπαμε και στο ξεκίνημα της συζήτησης μας, είμαι πραγματικά περήφανος που δρομολογείται στο νησί μας. Επιτρέψτε μου να σας πω όσο πιο ταπεινά μπορώ πως το ξεκίνημα της προσπάθειας αλλά και η τελική έκβαση του αποτελέσματος αποτελεί επίτευγμα προσωπικής προσπάθειας και των συνεργατών μου. Δεν το υποστηρίζω φυσικά  στον «αέρα» καθώς υπάρχουν δεκάδες έγγραφα και επικοινωνίες με τους αρμόδιους φορείς που το πιστοποιούν. Και να σας μιλήσω ειλικρινά σε θέματα υγείας παιδείας και Πολιτισμού, δεν χωρούν πλειοδοσίες, ωστόσο οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Έχω λοιπόν την προσωπική και αυτοδιοικητική μου συνείδηση τόσο ήσυχη αλλά είμαι και τόσο υπερήφανος που οι πολίτες και οι επισκέπτες του νησιού μας θα αισθάνονται πλέον ασφαλείς. Θα σας πω κάτι τελευταίο. Η υπόθεση ελλιμενισμού του σκάφους του Λιμενικού Σώματος στο νησί μας,το οποίο χρηματοδοτεί ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ η Περιφέρεια Αττικής, δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Υπήρχαν «φωνές» που το ήθελαν για δικούς τους λόγους σε κάποιο άλλο λιμάνι του Αργοσαρωνικού. Όταν όμως την 3η Φεβρουαρίου έστειλα τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης στον αρχηγό του Λ.Σ.Αντιναύαρχο κ.Κλιάρη, τον οποίο και δημόσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τότε όλα πήραν το δρόμο τους.
Για το… άλλο «Π», τις πεζοδρομήσεις στην πόλη αλλά και σε ολόκληρο το νησί μας, τα πράγματα δεν είναι ακόμα τόσο ευοίωνα. Το θέμα βέβαια το παρακολουθούμε με τους συνεργάτες μου καθημερινά και έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών της διοίκησης μας. Ωστόσο το νησί δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε γι αυτό το λόγο πήραμε πρόσφατα απόφαση,ομόφωνη, στην Κοινότητα Αίγινας ώστε να εκφραστεί η άποψη ενός συλλογικού αυτοδιοικητικου οργάνου. Η παρούσα όμως  διοίκηση του Δήμου, σε αντίθεση με τη διοίκηση της Κοινότητας, παραμένει  άτολμη και φοβική απέναντι στο θέμα, όπως και σε πολλά άλλα θέματα. Δυστυχώς προσπαθεί η διοίκηση του κ.Ζορμπά με σπασμωδικές κινήσεις να κάνει κάποια πράγματα χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό. Είμαστε λοιπόν έτοιμοι, έχουμε ήδη επικοινώνησει το θέμα σε όλα τα αρμόδια όργανα και γνωρίζουμε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να λυθεί. Ένα μείζον θέμα για την ποιότητα των κατοίκων το οποίο όλες οι προηγούμενες διοικήσεις παρέπεμπαν μονίμως στις…καλένδες. Να σας πω χαρακτηριστικά πως μόνο η διοίκηση Κουκουλη είχε δαπανήσει 24.000 ευρώ σε μελέτες (του πλέον κατάλληλου μελετητικού γραφείου Μάρη- Βόσκογλου) αλλά χωρίς ποτέ να φτάσουμε στην… πηγή των οριστικών πεζοδρομήσεων. Ιδού η… Ρόδος.

Ερώτηση: Μιλήσατε για προηγούμενες διοικήσεις. Στο θέμα του υποθαλάσσιου αγωγού όμως προηγούμενες διοικήσεις έφεραν το επιθυμιτό αποτέλεσμα.

Απάντηση: Πράγματι. Από τότε που ξεκινούσα τα πρώτα μου κείμενα για το νησί μας προ 30ετιας, αρθρογραφώντας στον «πολίτη της Αίγινας «,με τον αείμνηστο και σπουδαίο Αιγινήτη Κώστα Χάνο, το νερό ήταν πάντοτε το πρώτο θέμα. Μετέπειτα είχα την ευκαιρία να κάνω πολλές συζητήσεις με τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μουρτζη, με τον οποίο μάλιστα επισκεφθήκαμε μαζί λίγο πριν την λήξη της θητείας του το 2019, τον τότε Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι. Θέλω και προσπαθώ στη ζωή μου αλλά και στην αυτοδιοικητική μου πορεία να είμαι όσο γίνεται δίκαιος. Ο Δημήτρης Μούρτζης είναι ο εμπνευστής και οραματιστής του υποθαλάσσιου αγωγού, έδωσε μάχες και αγώνες που πρέπει να του αναγνωρισθούν. Ωστόσο θα συμφωνήσω και με πρόσφατο Δελτίο Τύπου του πρ.Δημάρχου Σάκη Σακκιώτη όπου μίλησε για Παναιγινήτικο αίτημα που αφορά τον υποθαλάσσιο αγωγό και δίκαια ο Σάκης Σακκιωτης έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις διοικήσεις του Δήμου και τους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες σε βάθος 30ετιας.
Τώρα, για να φτάσουμε στο σήμερα. Εμείς ως παράταξη είμαστε έτοιμοι με πρόγραμμα και σχέδιο να παραλάβουμε την νέα κατάσταση για την ύδρευση του νησιού. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Σε πρόσφατη τουλάχιστον 3ωρη ραδιοφωνική εκπομπή (airgeanawebradio) μαζί με τον πλέον ΑΡΜΟΔΙΟ και άριστο γνώστη του θέματος πρώην Αντιδήμαρχο Αίγινας Κώστα Μωρόγιαννη, αναλύθηκαν όλες οι πτυχές του έργου και των παρεπόμενων συνθηκών και ενεργειών. Υπάρχουν να ξέρετε πολλοί άλυτοι «γρίφοι» για το θέμα αγωγός και υδροδότηση του νησιού. Κάποιοι από αυτούς: Η οριστική παραλαβή του έργου, ο δεύτερος αγωγός, η συντήρηση και αντικατάσταση του δικτύου, η διαχείριση του κ.λ.π.
Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι, με τους πλέον κατάλληλους συνεργάτες να αναλάβουμε και τον τομέα της ύδρευσης από την 1/1/2024.

Ερώτηση: Φτάνοντας προς το τέλος της συζήτησης μας και ενώ αναφερθήκαμε σε αρκετά θέματα του νησιού. Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σας; Ποια άλλα μεγάλα ή μικρά έργα να περιμένουν οι κάτοικοί της Αίγινας;

Απάντηση: Ακούστε είμαστε η μόνη παράταξη που όχι μόνο δηλώσαμε πρώτοι την υποψηφιότητα μας για το 2023 αλλά είμαστε και οι πρώτοι που έχουμε ήδη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 60 και πλέον μεγάλων και μικρότερων έργων, οπως τα ονομάσατε. Όσοι πολίτες παρακολουθούν την αρθρογραφία μου μπορούν να έχουν «οσμή» για το πόσα πράγματα ετοιμάζουμε και οραματιζόμαστε. Το πρόγραμμα μας είναι ήδη έτοιμο ωστόσο για ευνόητους λόγους, θα κάνετε λίγη υπομονή μέχρι και την επίσημη ανακοίνωση και διανομή του σε ΟΛΑ τα σπίτια του νησιού μας.

Ερώτηση: Δεν έχουμε επίσης ακόμα διαβάσει την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης σας; Υπάρχει κάποιος λόγος που καθυστέρησε η ανακοίνωση της;

Απάντηση: Σας ευχαριστώ πολύ και για αυτή την ερώτηση. Πραγματικά στην πολιτική όπως και στη ζωή υπάρχουν εκπλήξεις. Η ιδρυτική διακήρυξη λοιπόν της παράταξης μας θα δει το φως της δημοσιότητας το Φθινόπωρο. Πιθανότατα θα συνοδεύεται με μια συνέντευξη Τύπου στην οποία φυσικά το Aiginanews θα είναι επίσημα προσκεκλημένο. Εκεί θα παρουσιαστεί το όνομα και το λογότυπο της παράταξης μας και σίγουρα να περιμένετε εκπλήξεις… Ευχάριστες εννοώ πάντα.

Ερώτηση: Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και περνάω στην τελευταία ερώτηση αυτής της όμορφης συζήτησης μας. Θέλετε να στείλετε κάποιο μήνυμα στους πολίτες της Αίγινας; 

Απάντηση: Σας ευχαριστώ πολύ για την όμορφη συζήτηση μας και πραγματικά θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους συμπολίτες μου. Να είναι και να είμαστε Όλοι ΥΓΙΕΙΣ και δυνατοί καθώς η δοκιμασία της πανδημίας δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα και κόπωση σε όλους. Να ευχηθώ σε όλες και σε όλους  καλό υπόλοιπο καλοκαίρι  και θέλω να μοιραστώ μαζί τους τις ανησυχίες και τα θέλω τους για το όμορφο νησί μας. Αυτό γίνεται χρόνια τώρα με την επικοινωνία μας  είτε μέσω του προσωπικού διαλόγου είτε μέσω εντύπων, ιστοσελίδων και διαδικτύου. Αυτή η καθημερινή μας επικοινωνία με τη βοήθεια του Θεού και του Αγίου μας θα ενταθεί ώστε το 2023, η νίκη να είναι ΝΙΚΗ των πολιτών του νησιού μας. Σας Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

busty shemale takes dick deep.naked teens
desi videos
xvideos big nippels on omegle.