Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Κολώνας από την Ο.Μ. Σύριζα ΠΣ Αίγινας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Οργάνωση Μελών Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Αίγινας οργάνωσε μία ακόμα δράση. Σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Πειραιά, το Σάββατο 5 Ιουνίου, μέλη και φίλοι της Οργάνωσης συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της Κολώνας.


Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Οργάνωσης καθώς και φωτορεπορτάζ από την Ντίνα Χατζίνα.
«Σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μέλη και φίλοι της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της οργάνωσής μας παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Κολώνας. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Πειραιά.


Φίλες και φίλοι,
Η προστασία του περιβάλλοντος, για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελεί προϋπόθεση για το αύριο των κοινωνιών μας και για την αντιμετώπιση κρίσεων, όπως η πρόσφατη πανδημική. Επιτάσσει την ισορροπία των οικοσυστημάτων και τη συμβίωση του ανθρώπου – και της ανάπτυξης – με το περιβάλλον. Για να επιτευχθεί αυτό όμως χρειάζεται μία «πράσινη επανάσταση» στον τρόπο παραγωγής και κατανάλωσης, καθώς και διανομής του παραγόμενου πλούτου προκειμένου να καταπολεμηθούν οι ανισότητες.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΑΙΓΙΝΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.