«Επίσκεψη Υφυπουργού Ναυτιλίας κ.Κώστα Κατσαφάδου στο γραφείο Δημάρχου Αίγινας»

Τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδο υποδέχτηκεχθες Παρασκευή 9 Απριλίου 2021στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτρη Καραγιάννη, Αντώνη Μούρτζη, Νίκου Πτερούδη, Γιώργου Σκαλτσιώτη, καθώς και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιου Θεριανού.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εξέλιξη των λιμενικών έργων στο νησί, ενώ από την Δημοτική Αρχή προτάθηκε η αναζήτησηχρηματοδότησηςτης ώριμης μελέτης για την κατασκευή κυματοθραύστη στο λιμένα Αίγινας, με τον Υπουργό να προτείνει την ένταξή της στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΝΕΑΡΧΟΣ.

Επίσης ο κ. Κατσαφάδος ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί, καθώς και για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ηλικιακή ομάδα 60 – 64 ετών και την υποχρεωτική μετάβαση του συγκεκριμένου πληθυσμού στον Πειραιά.Τέλος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την εξέλιξη των μελετώνγια την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου, καθώς ενημερώθηκε για την πορεία του από αρμόδια υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νήσων.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κατσαφάδο για την επίσκεψή του και για το άμεσο ενδιαφέρον του για την εξέλιξη ζωτικών έργων για το νησί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.