Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονίζει η πρώτη φωτογραφία του έπειτα από το σοβαρό χειρουργείο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε την Τρίτη σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι. Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη με ανάρτησή της στο Facebook έκανε γνωστό ότι ο παρουσιαστής βγήκε για άλλη μια φορά νικητής.

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

Πριν από λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάθεται στον καναπέ του σπιτιού και κάνει το σήμα της νίκης, καθώς τα κατάφερε ξανά.

Η Εβελίνα Βαρσάμη συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!! Το αποτέλεσμα….. απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!!!».

Ο παρουσιαστής πρόκειται να υποβληθεί και σε άλλη επέμβαση τον Ιούλιο. Υπενθυμίζεται πως ο Γολγοθάς του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ξεκίνησε έπειτα από ατύχημα που είχε με την μηχανή του το ξημέρωμα της Κυριακής 24ης Δεκεμβρίου του 2017.

Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!!
Το…

Δημοσιεύτηκε από Εβελίνα Βαρσάμη στις Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.