Δήμητρα Γαλάνη: Kατηγορίες ότι κατήγγειλε συσσίτιο λόγω συνωστισμού – Τι απαντά η ίδια

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα της Δήμητρας Γαλάνη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρία κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να καταγγείλει συσσίτιο λόγω συνωστισμού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από τη δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος» που μαγειρεύει και διανέμει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προχώρησε σε μία δημοσίευση στο Facebook στην οποία έγραψε ότι μία ερμηνεύτρια, η Δ.Γ. (δεν ανέφερε ολόκληρο το όνομα), κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να σταματήσει το συνωστισμό που είχε δημιουργηθεί σε μέρος κοντά στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, όπου, δηλαδή, μοιραζόταν φαγητό σε ανθρώπους με ανάγκη.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευση του Κωσνταντίνου Πολυχρονόπουλου αφήνοντας μάλιστα και σχόλια κατά της Δήμητρας Γαλάνη, η οποία έπειτα από μερικές ώρες έδωσε τη δική της απάντηση.

Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια προχώρησε σε Post στο Facebook όπου ανέφερε: «Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις».

Όπως φαίνεται στα σχόλια λίγοι χρήστες έδειξαν να πιστεύουν την εκδοχή της τραγουδίστριας. Οι περισσότεροι έκαναν αρνητικά σχόλια προς την ίδια γράφοντας «Ντροπή».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.