Μανώλης Κοττάκης: Η Αίγινα προχωρά μπροστά. Δεν κοιτά πίσω!

Δήλωση Προέδρου Επιτροπής 2021

Στον απόηχο της επίσκεψης στην Αίγινα της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου, ο Μανώλης Κοττάκης, Πρόεδρος της Επιτροπής 2021 του Δήμου Αίγινας «Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

» Όταν άρχισε την λειτουργία της η Επιτροπή μας στις 7 Ιουλίου οι αναφορές στο λήμμα » Αίγινα » πρώτη πρωτεύουσα στο διαδίκτυο ήσαν 60.000 και του Ναυπλίου σχεδόν διπλάσιες. Μετά από σκληρή δουλειά τριών μηνών, την δημιουργίας της ιστοσελίδας μας Aeginafirstcapital.gr , τις διαρκείς εμφανίσεις μελών της επιτροπής σε μέσα ενημέρωσης εθνικής εμβέλειας και βεβαίως μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Επιτροπής 2021 στην Αίγινα κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου το αποτέλεσμα άλλαξε . Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα στον ιστό σήμερα το πρωί οι αναφορές στο λήμμα » Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα » φθάνουν τις 116.000 και οι αντίστοιχες του Ναυπλίου τις 113.000. Πρώτη πρωτεύουσα και στο διαδίκτυο δηλαδή. Η δέσμευση της Προέδρου της Επιτροπής για την ένταξη του νομίσματος του »Φοίνικα» στο επίσημο νομισματικό πρόγραμμα του 2021 , η σημαία της Αίγινας που της δώρισε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς με την φράση » Πρώτη Πρωτεύουσα » και τα δημοσιεύματα του διαδικτύου σε εθνικό επίπεδο με την κυρία Αγγελοπούλου μπροστά στο στασίδι του Καποδίστρια με τον πατέρα Εμμανουήλ ( Real. Gr, Makedonia.gr) είναι η πολύτιμη κληρονομιά της επίσκεψης αυτής. Όποιος δε αμφιβάλλει γι αυτό ας ζητήσει να διαβάσει τι έγραψε για την Αίγινα, τους κατοίκους και την φιλοξενία της η κυρία Αγγελοπούλου στο βιβλίο εντυπώσεων του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

Συνεχίζουμε την συλλογική προσπάθεια να ανεβάσουμε την Αίγινα πιο ψηλά με αποτελέσματα . Επιμένουμε στους

χαμηλούς τόνους. Ευχαριστούμε όλους για την στήριξη στο έργο μας. Με την βοήθεια του Θεού και του Αγίου προγραμματίζουμε συνέχεια αξιώσεων. Αφήνουμε τους προπονητές τής κερκίδας στην μιζέρια τους . Η Αίγινα προχωρά μπροστά. Δεν κοιτά πίσω. »

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.