Ναταλία Δραγούμη: Γιατί αρνήθηκα να κάνω την «Ελένη Βλαχάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»(BINTEO)

Στην κάμερα της εκπομπή “Happy Day” μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων – τον λόγο που δε δέχθηκε πριν κάποια χρόνια να υποδυθεί την “Ελένη Βλαχάκη” στο ““Κωνσταντίνου και Ελένης”.
«Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει πάρα πολύ. Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει καθόλου να σχολιάζω τις προτάσεις και τα πράγματα που δεν έκανα. Και δεν μου αρέσει να το βλέπω και να το κάνω αυτό. Άμα ο καθένας σχολιάζει τις προτάσεις που είχε και είπε όχι…

Με τον Χάρη Ρώμα είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Παρόλο που ήταν πού ωραίο το σενάριο εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο, αισθανόμουν ότι είχα πολλά να μάθω ακόμα στο θέατρο και γι’ αυτό είπα όχι.» τόνισε.

Όσο για την εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ είπε: “Κάνει διψήφια νούμερα. Με τον Μιχάλη Μαρίνο δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας παρουσιαστές, είμαστε οικοδεσπότες και είναι σαν να υποδεχόμαστε τον κόσμο σπίτι μας και κάνουμε ένα γλέντι με ποιοτική μουσική. Αυτό που έχει συμβεί κάποιες φορές είναι ότι κάποιοι καλεσμένοι έχουν πιει λίγο παραπάνω. Εγώ πίνω πάντα νερό, ποτέ στη δουλειά δεν πίνω αλκοόλ».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.