Ολυμπιακός: «Ζούμε μια παρωδία- Να παίξουμε στο Βικελίδης, στην Τούμπα ή στο Περιστέρι»

Με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτίθεται στην ΕΠΟ, λέγοντας πως «Το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει μια ακόμα παρωδία», ενώ προτείνει αντί της Ριζούπολης 4 γήπεδα για τον τελικό του κυπέλλου.
Ακόμα μία «επίθεση» του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, αυτή τη φορά με αφορμή την επιλογή της Ριζούπολης για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ: οι Ερυθρόλευκοι χαρακτηρίζουν ως «παρωδία» την απόφαση, ενώ ζητούν το παιχνίδι να γίνει είτε στο Κλεάνθης Βικελίδης είτε στην Τούμπα είτε στο Περιστέρι είτε στην Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σε αυτήν:

Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.