Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ετεοκλή Παύλου: «Εγώ άντεξα έναν χρόνο σε νοσοκομείο. Σίγουρα μπορείς να αντέξεις 15 μέρες στο σπίτι σου»

Είναι γνωστό ότι ο Ετεοκλής Παύλου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μείνει σχεδόν ένα χρόνο μέσα σε νοσοκομείο προτού επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου, ανήρτησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο instagram του, προτρέποντας τον κόσμο να παραμείνει σπίτι του για να «αποκρούσουμε» τον κορωνοϊό.

«Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσυ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπιτι σου (όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς .. ασχολήσου με πραγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειωσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος..)» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.