ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μάνα άκουσε τις συμβουλές στο facebook και το παιδί της πέθανε από γρίπη!

Αυτή η μάστιγα -γιατί μάστιγα τείνει να γίνει- να αναζητούμε απαντήσεις μέσω του internet και του facebook για θέματα υγείας είχε το πρώτο (που γνωστοποιήθηκε τουλάχιστον) αρνητικό αποτέλεσμα.

Η ιστοσελίδα του NBC δημοσίευσε μια τραγική ιστορία από το Κολοράντο των ΗΠΑ, στην οποία μια μητέρα έχασε το παιδί της που είχε γρίπη επειδή άκουσε αντιεμβολιαστές και δεν του έδωσε φάρμακα.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του η ιστοσελίδα του NBC, μια μητέρα ανέβασε σε ένα γκρουπ αντιεμβολιαστών («Stop Mandatory Vaccination») και ρωτούσε να μάθει τι πρέπει να κάνει επειδή το παιδί της ήταν άρρωστο με γρίπη και ο γιατρός της είπε να πάρει Tamiflu.

Τα μηνύματα που δέχτηκε συνοψίζονται στο εξής: «Μην ακούς τον γιατρό σε καμία περίπτωση μη του δώσεις tamiflu». Κάποιοι μάλιστα, την προέτρεψαν να βάλει λάδι μέντας στην κοιλιά του παιδιού και να του κάνει εντριβές, και να βάλει φύλλα λεβάντας στο κρεβάτι του γύρω γύρω.

Η μητέρα έγραψε: «Τέλεια. Σας ευχαριστώ, αυτό πρόκειται να κάνω».

Η κατάληξη ωστόσο ήταν τραγική, αφού η κατάσταση του παιδιού άρχισε να επιδεινώνεται. Όταν αποφάσισε να το πάει στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς το παιδάκι δυστυχώς κατέληξε.

antiemvoliastes-nbc

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.