«Το Κόκκινο Ποτάμι» Spoiler Alert: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Κυριακής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ιφιγένεια συλλαμβάνεται και ανακρίνεται βίαια από παλιό γνώριμο της οικογένειας Νικολαΐδη. Άγνωστοι επιτίθενται στον Μίλτο, τον χτυπούν και του κλέβουν χρήματα και έγγραφα
Στην Κωνσταντινούπολη, η Ιφιγένεια συλλαμβάνεται και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου ανακρίνεται βίαια από τον Ονούρ Ασλάν. Ο γιατρός Νικολαΐδης και η σύζυγός του Σοφία αναζητούν την Ιφιγένεια στα γραφεία των Νεότουρκων, όπου συναντούν τον Μεχμέτ Καρτάλ, που ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται η Ιφιγένεια. Την ίδια στιγμή ο Μίλτος στο Παρίσι ετοιμάζει τα πράγματά του, με σκοπό να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη. Στο δρόμο δύο άνδρες του επιτίθενται. Τον χτυπούν και του κλέβουν τα χρήματα και όλα του τα έγγραφα.
Πίσω στην Κωνσταντινούπολη, η Ειρήνη και η Αρίν προσπαθούν να εντοπίσουν τη Λουσίν, η οποία βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα σκοτεινό υπόγειο.

Στο Παρίσι ο Ζαχάρωφ επισκέπτεται τον τραυματισμένο Μίλτο. Μέσω ενός ψεύτικου τηλεγραφήματος που λαμβάνει, ο Μίλτος ενημερώνεται ότι η Ιφιγένεια είναι καλά στην υγεία της, όμως δεν θα αργήσει να καταλάβει πως το τηλεγράφημα είναι κατασκευασμένο.
Στην Αμισό, ο Οσμάν επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας Παυλίδη έχοντας βίαιες διαθέσεις. Θέλοντας να μάθει πού κρύβεται ο Θέμης, γίνεται επιθετικός προς την Βασιλική.

Στην Κωνσταντινούπολη, η λιπόθυμη Ιφιγένεια εξακολουθεί να βρίσκεται φυλακισμένη στην Αστυνομική Διεύθυνση. Τρείς γεροδεμένοι κουκουλοφόροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά στον φρουρό της και την απαγάγουν από το κρατητήριο.
Οι κουκουλοφόροι μεταφέρουν την Ιφιγένεια σε ένα σπίτι, όπου η σκιά ενός άνδρα τους πλησιάζει και τους προσφέρει ένα πουγκί.
Όταν η Ιφιγένεια συνέλθει, θα προσπαθήσει να το σκάσει από το σπίτι όπου βρίσκεται φυλακισμένη, αλλά δεν θα τα καταφέρει μια και ο άνδρας που τη φυλάει, θα τη δέσει και θα την φιμώσει για να μη μπορεί να ξεφύγει. Θα εκπλαγεί όταν αντιληφθεί πως γνωρίζει τον άνδρα που την έχει απαγάγει…
Στην Αστυνομική Διεύθυνση, ο Ονούρ Ασλάν είναι έξαλλος με την εξαφάνιση της Ιφιγένειας.
«Το Κόκκινο Ποτάμι», την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 21.00, στο OPEN.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.