Αποκαλυπτική συνέντευξη της Νόνης Δούνια: «Yπάρχει φλερτ μέσα στη Βουλή» (βιντεο)

Νόνη Δούνια: H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδωσε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show»  έδωσε η  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια το βράδυ της Πέμπτης.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες, λόγω της πρόπτωσης της μιτροειδούς βαλβίδας από την οποία πάσχει.  «Από 25 χρονών ήξερα ότι κάποια στιγμή πρέπει να χειρουργηθώ, γιατί αν δε το έκανα τώρα θα έπρεπε αργότερα να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν πάρα πολλά και συγκινητικά. Ήμουν 8 ώρες στο χειρουργείο. Στα παιδιά μου είπα ότι πάω στον οδοντίατρο. Σκέφτηκα να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν από το χειρουργείο, μήπως κάτι συμβεί, αλλά δεν το έκανα για να μη σκέφτομαι αρνητικά».

Η Νόνη Δούνια μιλώντας σαν νέα βουλευτίνα όπως είναι αποκάλυψε και για τα «φλερτ» που υπάρχουν μέσα στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ το βλέπω, το αντιλαμβάνομαι, κάποιοι μπορεί να μην το βλέπουν. «Πέφτει» φλερτ, αν και είναι πολύ λιγότερες οι γυναίκες», ενώ τόνισε ότι δεν έχει δεχτεί κάποιο είδους ρατσισμό.  “Δεν εισέπραξα αρνητισμό από παλαιότερους βουλευτές. Το αντίθετο”. είπε χαρακτηριστικά .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.