Απαλλάχθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια με Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα και απαλλάχθηκε για τον τραυματισμό του αστυνομικού.
Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για το οποίο απαλλάχθηκε για τον τραυματισμό του Αστυνομικού έπειτα από επεισόδια των οπαδών του με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Το πρόστιμο αφορά υβριστικά συνθήματα των οπαδών του ενώ η πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου Μαρία Τσαγκιά απάλλαξε τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Αστυνομικού, και για τα οποία είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Γιώργος Λαϊνης έπειτα από συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή της Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, δεν θα επιβληθεί καμία τιμωρία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που κινδύνευε με λουκέτο 2-4 αγωνιστικών, μετά τις δύο αγωνιστικές που είχαν επιβληθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της Λιγκας.

Γ/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: Χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Απαλλάσσει την εγκαλουμένη ως προς την αποδιδόμενη σε αυτήν, με την υπ’ αριθ, πρωτ. 991/9-1-2020 πειθαρχική δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, πειθαρχική παράβαση.

Ο Ολυμπιακός στην απολογία του, το πρωί της Παρασκευής 10/1, έριξε την ευθύνη για τα επεισόδια στην Αστυνομία και υποστήριξε ότι δεν έγιναν σε χώρο ευθύνης της ΠΑΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.