Βάσια Τριφύλλη: Δεν μπαίνω στα θέατρα γιατί δεν αντέχω τις… κατσαρίδες! (βιντεο)

Μια από τις πιο αγαπημένες περσόνες της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου, η αξεπέραστη Βάσια Τριφύλλη, μετά από καιρό, εμφανίστηκε για να μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Ξεχασμένη από το γυαλί, πληρώνει ακόμα όσα έχει πει αυθόρμητα»
Η χειμαρρώδης πρώην παρουσιάστρια και ηθοποιός, μίλησε για την αποχή της από την τηλεοπτική οθόνη, με παράπονο καθώς δηλώνει «ξεχασμένη» από τις παραγωγές εκπομπές και καναλιών. Ένας από τους λόγους μάλιστα, προσθέτει που συμβαίνει αυτό, είναι ότι είναι αυθόρμητη και πολλές φορές θα πει όσα θέλει εκφράσει χωρίς να σκεφτεί ποιος θα θιχτεί, κάτι που όπως αναφέρει το «πληρώνει» ακόμα στην ζωή της.

Η κ. Τριφύλλη αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή της με την πολιτική (είχε γίνει γνωστός κι ένας καβγάς με τον Απόστολο Γκλέτσο που άφησε εποχή) ενώ τόνισε πόσο της λείπει ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Η «εκρηκτική» ηθοποιός ανέφερε πόσο την ενόχλησε που κόπηκε απότομα το «Ραντεβού στα Τυφλά», όμως υποστήριξε ότι έχει κάνει το κουμάντο της και «δεν θα πεθάνει» στην ψάθα.

Τέλος, στην ερώτηση γιατί δεν την βλέπουμε πλέον στα θέατρα, η κ. Τριφύλλη παραδέχτηκε χωρίς φόβο και πάθος ότι έχει μεγάλη φοβία με τις κατσαρίδες και ότι συνήθως τα θέατρα είναι γεμάτα από τα συγκεκριμένα έντομα…

Τι στο καλό κάνουν στα θέατρα; Μια απολύμανση; Μια απεντόμωση;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.