Μαθήματα φωτογραφίας με smartphone στον Μορφωτικό Σύλλογο Κυψέλης!

Ο Μορφωτικός και πολιτιστικός σύλλογος Κυψέλης ξεκινάει τον Νοέμβριο μια νέα δραστηριότητα με θέμα την εκμάθηση φωτογραφίας. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους με μικρή η μεγαλύτερη γνώση στο αντικείμενο ,έχοντας σχεδόν όλοι μας ένα αξιόπιστο φωτογραφικό μέσο όπως είναι ποια τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα και θα ήθελαν να αποκτήσουν και να ασκηθούν στην τέχνη της φωτογραφίας.

Τα μαθήματα φωτογραφίας θα γίνονται στον χώρο του συλλόγου κάθε Σάββατο και ωρα 17.00 με εισηγητή τον φωτογράφο Γιώργο Μουρατίδη που κατοικεί εδώ και τέσσερα χρόνια στην Αίγινα. Σκοπός των μαθημάτων είναι η τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων στο φωτογραφικό μέσο, ( κινητό τηλέφωνο η φωτογραφική μηχανή ), καθώς και η διαμόρφωση μιας αισθητικής αντίληψης για το φως, το κάδρο, την σύνθεση μιας φωτογραφίας.

Ειδικότερα οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με την φωτογράφιση πορτραίτων (portrait), τοπίων (landscape), φύσης (nature), αρχιτεκτονική (architecture) και φωτογραφία δρόμου (street photography).

Θα οργανωθούν προβολές, εκθέσεις, επισκέψεις σε εκθέσεις, συνεργασίες με τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, προκειμένου να δημιουργηθεί μια γενικότερη αντίληψη για την τέχνη. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των μαθημάτων σε τρεις γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε  με τον κ. Γιώργο Μουρατίδη στο τηλέφωνο 6938985997.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.