Ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο επειδή σνίφαρε πολύ «ψεύτικη κοκαΐνη» – Του πήρε 3 εβδομάδες να το ξεπεράσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελευταία οι ηθοποιοί φαίνεται να μπαίνουν πολύ μέσα στο «πετσί» του ρόλου και μάλλον το πληρώνουν ακριβά. Το ίδιο έγινε και με τον Jonah Hill στα γυρίσματα της ταινίας «The Wolf of Wall Street» του Martin Scorsese.

Όποιος την έχει δει θα ξέρει πως οι χαρακτήρες της έκαναν μεγάλη χρήση κοκαΐνης. Βέβαια, αυτή η κοκαΐνη ήταν ψεύτικη. Αλλά αυτό δεν έφτανε για να μην τον στείλει στο νοσοκομείο.

«Ακόμα και αν είναι ψεύτικη, αν εισπνέεις κάτι τέτοιο για περίπου 7 μήνες, είναι αρκετό για να σε αρρωστήσει», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Any Given Wednesday» το 2016. Η ουσία που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα ήταν Βιταμίνη D, η οποία στην αρχή του έκανε καλό. Όπως είπε κι ό ίδιος πήρε τόση πολλή που «θα μπορούσα να σηκώσω ένα αυτοκίνητο πάνω από το ύψος του κεφαλιού μου».

Παρολ’ αυτά το «μέτρον άριστον» ισχύει ακόμα και σε πράγματα που κάνουν καλό. Και από την υπερβολική χρήση… ψεύτικης κοκαΐνης, ο Jonah Hill κατέληξε στο νοσοκομείο με βρογχίτιδα, την οποία ξεπέρασε μετά από 3 εβδομάδες. Ίσως οι ηθοποιοί θα έπρεπε να κάνουν λίγο πίσω στη μελέτη τους πάνω σε έναν ρόλο. Μην τους χάσουμε και από βιταμίνη D…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.