«Έργα και ημέρες» κυβέρνησης Ν.Δ! Τι λέει η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας: Οι μάσκες του λαϊκισμού  έπεσαν!

«ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Συμφωνία Πρεσπών:

Οι μάσκες του λαϊκισμού  έπεσαν. Από εκεί που η Νέα Δημοκρατία έλεγε προδοσία και μειοδοσία  τη συμφωνία και  δηλητηρίασε και  δίχασε όλη τη χώρα, τώρα ως κυβέρνηση «ομνύει» στην πιστή εφαρμογή της  Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το άδοξο τέλος των φοροελαφρύνσεων:

Οι  μεγαλόδοξες  εξαγγελίες- φοροελαφρύνσεις των  «θαυματοποιών»  υπουργών  του Κυριάκου  Μητσοτάκη -που οικειοποιούνται  στην πλειοψηφία τους τα έργα της προηγούμενης κυβέρνησης- δεν βρήκαν άλλα «θαύματα» για τους Έλληνες πολίτες και όπως εξαπάτησαν τους φορολογούμενους υλοποιώντας μείωση μόλις  30% στον ΕΝΦΙΑ  έναντι 50% που είχε προϋπολογίσει ο ΣΥΡΙΖΑ  για το 2020. Και ενώ δημιούργησαν  ένα κλίμα για επιπλέον φοροελαφρύνσεις δεν μπόρεσαν ούτε καν  να τις εξαγγείλουν.

Αναπτυξιακό νομοσχέδιο:

Το περίφημο «αναπτυξιακό νομοσχέδιο» έχει σαν βασική του επιδίωξη  να τα δώσει όλα στο κεφάλαιο και την εργοδοσία, να εξασφαλίσει την ασυδοσία τους και την ανεξέλεγκτη κερδοφορία τους, ενώ αντίθετα για τους εργαζόμενους καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, τα εργασιακά τους δικαιώματα  και μας γυρίζει πίσω ολοταχώς στην «μαύρη» εργασιακή περίοδο 2010-2014.

Υποθαλάσσιος αγωγός Αίγινας:

Για το έργο της σύνδεσης της Αίγινας με νερό ΕΥΔΑΠ, μέσω  υποθαλάσσιου αγωγού, ο νέος περιφερειάρχης κ. Πατούλης και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας  ανακάλυψαν  ξαφνικά ότι το έργο για πολλά χρόνια ήταν βαλτωμένο και ήρθαν αυτοί και το «ξεκόλλησαν» μέσα σε 3 μήνες!!! Ο λαός της Αίγινας όμως γνωρίζει πότε ουσιαστικά δρομολογήθηκε το έργο και  ποιοι θεσμικοί φορείς του νησιού αγωνίστηκαν για την ολοκλήρωσή του. Οι πολίτες της Αίγινας βλέπουν  ότι το έργο ολοκληρώνεται μέσα  στο χρονικό πλαίσιο που είχε συμφωνηθεί. Το έργο αυτό  άρχισε ουσιαστικά να υλοποιείται  χάρη στη χρηματοδότηση των 32.000.000 ευρώ από την περιφέρεια Δούρου.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.