Μελισσανίδης στους παίκτες: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, να γυρίσουμε το κλίμα»

Με ξεκάθαρο στόχο να τονώσει την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ, τους μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την επίσκεψή του στα Σπάτα.

«Όλοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Ολοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε! Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης.

«Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω», συνέχισε ο ισχυρός άντρας της Ένωσης.

Αναφερόμενος στην διάδοχη κατάσταση τόσο σε επίπεδο τεχνικού διευθυντή όσο και σε επίπεδο προπονητή είπε: «Κοιτάμε να φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή αλλά μέχρι τότε θέλω να δείξετε αγάπη και σεβασμό σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΑΕΚ, τον Νίκο Κωστένογλου. Και όσο μπορεί να σας φανεί τρελό, έτσι για την τρέλα σας και για εσάς τους ίδιους εγώ πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε για το διπλό στην Τουρκία».

Στη συνέχεια, ο Μελισσανίδης ζήτησε τη γνώμη των αρχηγών για να πάρει τον λόγο ο Μάνταλος που είπε ότι συμφωνεί με αυτό που είπε ο Μελισσανίδης ότι δεν πρέπει να κοιτάνε πίσω. Επίσης, ο Μάνταλος πρόσθεσε ότι παρά τα όποια προβλήματα οι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί εκείνοι παίζουν και ότι «όλοι μαζί πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση που δεν αρέσει σε κανέναν μέσα στα αποδυτήρια».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.