Παρουσία Ζορμπά η πρώτη συνάντηση Πατούλη με τους 66 δημάρχους της Αττικής

Με τη συμμετοχή του νέου Δημάρχου Αίγινας, Γιάννη Ζορμπά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γνωριμίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη με τους 66 εκλεγέντες δημάρχους της Αττικής, χθες Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Γιάννης Ζορμπάς κατά την παρουσία του στη συνάντηση συνομίλησε με  άλλους δημάρχους της Αττικής αλλά κυρίως με τους δημάρχους Νήσων Αττικής.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης σημείωσε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις, τακτικές καθώς δεσμεύτηκε για δημιουργία μόνιμου συμβουλίου διαβούλευσης της Περιφέρειας και των 66 Δήμων της Αττικής, το οποίο θα συνεδριάζει περιοδικά και θα έχει ως βασική αποστολή του τη συνεργασία του Πρώτου και Δευτέρου Βαθμού Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, συνεχάρη τους δημάρχους για την εκλογή τους, υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση στους νεοεκλεγέντες, ευχήθηκε καλή θητεία και ενημέρωσε για το επόμενο ραντεβού πριν από τα μέσα Ιουλίου, «ξεκινάμε δουλειά από σήμερα, ο Σεπτέμβρης είναι αύριο«, τόνισε ο κ. Πατούλης.

Πηγή: www.aeginalight.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.