Γιάννης Ζορμπάς: Υπόσχομαι να είμαι Δήμαρχος όλων των Αιγινητών!

Η πρώτη ευχαριστήρια δήλωση του επικεφαλής του “Αίγινα Αποφασίζεις” μετά τον εκλογικό του θρίαμβο

Την απόλυτη δέσμευση του να είναι Δήμαρχος όλων των Αιγινητών τόνισε στο ευχαριστήριο μήνυμα του, ο Γιάννης Ζορμπάς μετά τον εκλογικό του θρίαμβο την περασμένη Κυριακή.

Ο Γιάννης Ζορμπάς ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του τους ψηφοφόρους που με την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τον ανέδειξαν Δήμαρχο Αίγινας, υποσχέθηκε να συνεργαστεί με τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων παρατάξεων για το καλό του Δήμου και τόνισε ότι έχει συναίσθηση της ευθύνης που ανέλαβε.

Ειδικότερα ο Γιάννης Ζορμπάς στην ευχαριστήρια δήλωση του, για την μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, αναφέρει τα εξής:

“Αιγινήτισσες και Αιγινήτες,

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό μας «Αίγινα Αποφασίζεις«.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι συναισθανόμαστε απόλυτα το βάρος της ευθύνης μας απέναντί σας! Είναι η ευθύνη όλων μας απέναντι στην Αίγινα.

Οι κάλπες έκλεισαν και μαζί τους έκλεισε δια παντός ό,τι μας πλήγωσε προεκλογικά. Οι αντιπαραθέσεις τελείωσαν. Από σήμερα μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του νησιού μας. Είμαστε όλοι σύμμαχοι απέναντί τους.

Συγχαίρω όλους ανεξαιρέτως, που συμμετείχαν σε αυτή τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία. Και ευχαριστώ πολύ τον νυν Δήμαρχο για τις ευχές του εν όψει της εκλογής μου.

Όπως και προεκλογικά τονίσαμε, είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη η συνεργασία όλων μας.

Σκοπεύουμε να καλέσουμε λοιπόν τους αξιότιμους κ.κ. Δημήτρη Μούρτζη, Παναγιώτη Κουκούλη, Φίλιππο Τζίτζη, Παντελή Μεθενίτη και Παναγιώτη Ηλία σε μια πρώτη προγραμματική συνάντηση.

Το αύριο της Αίγινας βρίσκεται στα χέρια όλων μας. Μαζί θα το υπηρετήσουμε. Με διαφάνεια, προσήλωση στις δημοκρατικές διαδικασίες και πολλή δουλειά.

Φίλες και Φίλοι μου

Κανείς δεν περισσεύει στην κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας του νησιού μας.

Όσο σε τούτο το νησί υπάρχουν όλοι αυτοί οι καταπληκτικοί άνθρωποι, είμαστε αισιόδοξοι για την τύχη του!

Σε ό,τι με αφορά, σας υπόσχομαι να είμαι Δήμαρχος όλων των Αιγινητών! Η πόρτα μου και η καρδιά μου θα είναι ανοικτές για όλους!

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ! Γιάννης Ζορμπάς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.