Παναγιώτης Κουκούλης: “Ψηφίστε κατά συνείδηση για το μέλλον του νησιού μας”

Ευχαριστήρια επιστολή του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Αίγινα Μπορείς”

Με επιστολή του προς τους δημότες της Αίγινας, ο Παναγιώτης Κουκούλης, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Αίγινα Μπορείς”, τους καλεί να ψηφίσουν κατά συνείδηση στις εκλογές της Κυριακής, με γνώμονα το καλύτερο μέλλον του νησιού μας.

Παράλληλα απευθύνει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσες και όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους και έδωσαν τη δυνατότητα στο συνδυασμό του “Αίγινα Μπορείς” να σχηματίσει μια δυνατή δημοτική ομάδα που θα αποτελείται από επτά Δημοτικούς Συμβούλους.

Μια ομάδα που θα αποτελεί μια από τις “τρεις” σχεδόν ισοδύναμες” κυρίαρχες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αίγινας και που είναι έτοιμη να συνεργαστεί για να σχηματιστεί μια στέρεη διοίκηση που θα οδηγήσει το νησί μας στην πρόοδο και στην ανάπτυξη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα του προς τους δημότες της Αίγινας, ο Παναγιώτης Κουκούλης: “Εγώ προσωπικά και τα μέλη του συνδυασμού “Αίγινα Μπορείς” ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Η παράταξή μας θα εκπροσωπείται με 7 μέλη της και θα είναι μία από τις τρεις σχεδόν ισοδύναμες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και όλα τα μέλη της παράταξης είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την εντολή που μας δόθηκε από τους πολίτες.

Οι εκλογές δεν γίνονται μόνο για την εκλογή των νέων δημοτικών Συμβούλων, αλλά και για τον σχηματισμό της νέας Διοίκησης του Δήμου.

Προς αυτόν τον σκοπό είμαστε έτοιμοι, μετά τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, να συνεργαστούμε με τις δυνάμεις και τις παρατάξεις που συμμερίζονται τις ίδιες αξίες και κοινές επιδιώξεις, στα πλαίσια μιας προγραμματικής συμφωνίας, στη βάση της ισοτιμίας, της διαφάνειας, της συνεννόησης και του αλληλοσεβασμού.

Αποκλειστικός στόχος αυτής της συνεργασίας θα είναι το καλό του νησιού μας, η Αίγινα της προκοπής και της ευημερίας.

Πορευόμαστε σύμφωνα με τις αρχές, το πρόγραμμα μας και τις πολιτικές θέσεις, τις οποίες επανειλημμένως και με σαφήνεια εκθέσαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Καλούμε όλους του πολίτες να προσέλθουν στην ψηφοφορία της προσεχούς Κυριακής και να επιλέξουν τον νέο Δήμαρχο της Αίγινας, βασιζόμενοι στην κρίση και τη συνείδηση τους, με γνώμονα και αποκλειστικό κριτήριο το καλύτερο μέλλον του νησιού μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.