Γιάννης Ζορμπάς: Ισχυρό μήνυμα Νίκης – Ευθύνης κι Ενότητας έστειλε στην Αίγινα από την κεντρική του ομιλία

Πλήθος κόσμου επιβεβαίωσε τη δυναμική του επικεφαλής του «Αίγινα Αποφασίζεις» και την αλλαγή σελίδας στο Δήμο

Ισχυρό μήνυμα ΝίκηςΕυθύνης κι Ενότητας έστειλε από μια μεγάλη σε παλμό και όγκο συγκέντρωση, στην κεντρική του ομιλία χθες το βράδυ, στην παραλία της Αίγινας, ο υποψήφιος Δήμαρχος κι επικεφαλής του «Αίγινα Αποφασίζεις», Γιάννης Ζορμπάς.

Πλήθος κόσμου επιβεβαίωσε τη δυναμική του Γιάννη Ζορμπά και την οριστική αλλαγή σελίδας που φέρνει στο Δήμο Αίγινας, και άκουσε με ικανοποίηση έναν προγραμματικό λόγο δίχως ακρότητες, με σχέδιο, οργάνωση και όραμα για το μέλλον και τις προοπτικές ανάπτυξης του Νησιού.

Ο επικεφαλής του «Αίγινα Αποφασίζεις» παρέμεινε πιστός στο ύφος και το ήθος που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δίχως να  προχωρήσει σε «μεγάλες υποσχέσεις» και φθηνά πολιτικά τρικ.

Ο λόγος του ήταν και πάλι ενωτικός με βασικές αρχές τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και τις δημοκρατικές αρχές.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζορμπάς σημείωσε: «Σε τούτες τις εκλογές, πιστοί σε βασικές αρχές μας, δεν τάξαμε, δεν θέσαμε εκβιαστικά διλήμματα. Οι συνεργασίες μας βασίζονται και θα βασιστούν σε αμοιβαίο σεβασμό και αμοιβαία αποδοχή».

Για να προσθέσει με νόημα: «Ο Νόμος Κλεισθένη επιτάσσει τη συνεργασία. Αυτό που θέλει ο νομοθέτης είναι να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Να αξιοποιηθούν οι καταλληλότεροι. Να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και να φέρουν αποτελέσματα διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον».

Παράλληλα ο επικεφαλής του «Αίγινα Αποφασίζεις» στηλίτευσε με αγανάκτηση  τις συκοφαντίες προς το πρόσωπό του, το εύκολο όπλο κακόβουλων αντιπάλων, που χρησιμοποιούν κάποιοι τρεις μέρες πριν τις εκλογές για να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους.

Όπως ανέφερε: «Είμαι βέβαιος πως οι απειλές και η συκοφαντία τους δεν πιάνουν τόπο. Οι Αιγινήτες δεν εκβιάζονται. Οι Αιγινήτες δεν φοβούνται. Η Αίγινα δεν γυρίζει πίσω».

Ο Γιάννης Ζορμπάς δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για την βαριά ευθύνη μπροστά στην οποία βρίσκεται ο συνδυασμός του «Αίγινα Αποφασίζεις», ύστερα από το αποτέλεσμα των εκλογών του πρώτου γύρου και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος, τα στελέχη και οι συνεργάτες της δημοτικής του ομάδας  είναι αποφασισμένοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Επισήμανε δε, πως όλοι τους είναι ικανοί να  ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός σύγχρονου Δήμου αλλά και να δημιουργήσουν ένα Δήμο αρωγό στον δοκιμαζόμενο πολίτη.

«Έχω συνεργαστεί στενά και αποτελεσματικά με ανθρώπους από όλες τις παρατάξεις! Και μετά λόγου γνώσεως σας διαβεβαιώνω πως σκοπεύω να το κάνω και στο μέλλον. Αναγνωρίζω και ευγνωμονώ την τύχη μας να διαθέτουμε στην Αίγινα ένα θαυμάσιο ανθρώπινο δυναμικό!» είπε ο Γιάννης Ζορμπάς.

Και συμπλήρωσε: «Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να το ενεργοποιήσουμε για την ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας μας, για την προστασία του περιβάλλοντός μας, για την επίτευξη του στόχου μας να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο».

Εν μέσω αποθέωσης από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την παραλία της Αίγινας για την ομιλία του, ο Γιάννης Ζορμπάς τόνισε: «Στις εκλογές αυτής της Κυριακής εκλέγουμε μόνο Δήμαρχο. Πάμε στις κάλπες και επιλέγουμε αυτόν που θα μας εκπροσωπήσει για τα επόμενα 4 χρόνια. Τον Δήμαρχο, που μπορεί να ενώσει. Τον Δήμαρχο, που μπορεί να συνεργαστεί για να πάει την Αίγινα μπροστά. Τον Δήμαρχο, που μπορεί να νοικοκυρέψει το νησί μας».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς δήλωσε: «Είμαι βαθιά αισιόδοξος για το μέλλον μας. Γιατί εσείς το αποφασίζετε. Και σας έχω εμπιστοσύνη. Αίγινα Αποφασίζεις».

Με Πληροφορίες και Φωτογραφίες από το www.aeginalight.gr και το ρεπορτάζ της Νέλλης Πετροπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.