Γιάννης Ζορμπάς: “Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου – Όλοι μαζί για την Αίγινα»

Μήνυμα ενότητας από τον υποψήφιο Δήμαρχο μετά τον εκλογικό θρίαμβο του “Αίγινα Αποφασίζεις”

Μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της αυτοδιοικητικής του καριέρας βρίσκεται ο Γιάννης Ζορμπάς που στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, κατέγραψε έναν εκλογικό θρίαμβο και πέρασε στο δεύτερο γύρο όπου θα διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις τη θέση του Δημάρχου της Αίγινας.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Αίγινα Αποφασίζεις”, κατέγραψε ποσοστό 26,35% και θα “κονταροχτυπηθεί” με το νυν Δήμαρχο, Δημήτρη Μούρτζη την Κυριακή 2 Ιουνίου για την ηγεσία του Δήμου.

Ο Γιάννης Ζορμπάς στο ευχαριστήριο μήνυμα του προς τους Δημότες της Αίγινας εμφανίστηκε συνεπής στον προεκλογικό του λόγο, συνεχάρη όλους τους συνυποψηφίους του και τους κάλεσε να συνεργαστούν μέσα σε κλίμα ενότητας για ένα καλύτερο μέλλον.

Zorba the greek

“Δεν περισσεύει κανείς” αναφέρει για την επόμενη μέρα του Δήμου, ο Γιάννης Ζορμπάς επιδεικνύοντας για πολλοστή φορά τον πολιτικό του πολιτισμό και τον τρόπο που έχει επιλέξει να ασχολείται με τα κοινά.

Γιάννης Ζορμπάς

Ειδικότερα ο επικεφαλής του “Αίγινα Αποφασίζεις” υπογραμμίζει στην ευχαριστήρια δήλωση του:

“Φίλες και Φίλοι μου

Από την καρδιά μου ευχαριστώ για όλα, όλους σας! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά μας, τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την ψήφο τους! Μα πάνω από όλα ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, το σύνολο των εκλογέων αλλά και των υποψηφίων.

Όλοι συνεισέφεραν ώστε αυτές οι εκλογές να αποτελούν σημείο αναφοράς για τις δημοκρατικές διαδικασίες στην Αίγινα.

Επτά συνδυασμοί ριχτήκαμε στη μάχη των εκλογών και αποδείξαμε ότι η Αίγινα ενώνει ακόμα και επικεφαλής παρατάξεων ή συναγωνιζόμενους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους, καθώς και υποψήφιους διαφορετικών τοπικών συμβουλίων.

Συγχαίρω τον κ. Δημήτρη Μούρτζη για την πρόκρισή του στον Β’ γύρο της εκλογικής αναμέτρησης, αλλά και τον κ. Παναγιώτη Κουκούλη για τον αδιαμφισβήτητο πολιτικό πολιτισμό του.

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει αισιόδοξους και ενώπιον των ευθυνών , που ο νέος Νόμος ορίζει αλλά και η συνείδησή μας επιτάσσει.

Πρέπει και μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό του νησιού μας. Σε αυτή τη συνεργασία ΟΛΟΙ είμαστε απαραίτητοι! Κανείς δεν περισσεύει!

Αυτή την Κυριακή η Αίγινα Αποφασίζει!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.