Γιάννης Ζορμπάς: Έφθασε η ώρα της αλλαγής για την Αίγινα

Προπομπός νίκης η μεγάλη συγκέντρωση του «Αίγινα Αποφασίσεις» στην παλιά προβλήτα

Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς σε μια μεγάλη σε όγκο και παλμό προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «Αίγινα Αποφασίζεις», της οποίας ηγείται, το βράδυ της Παρασκευής, στο χώρο της παλαιάς προβλήτας.

Οι κάτοικοι του νησιού με την μαζική προσέλευση τους στην ομιλία του Γιάννη Ζορμπά, επιβεβαίωσαν τη δυναμική του «Αίγινα Αποφασίσεις» και έδειξαν πως έφθασε η ώρα της μεγάλης αλλαγής στο Δήμο.

Ο Γιάννης Ζορμπάς άριστος γνώστης των Δημοτικών θεμάτων της Αίγινας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στην πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τού νησιού.

Ο επικεφαλής του «Αίγινα Αποφασίζεις» μέσα σε μία πανηγυρική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, αναφέρθηκε σε μία σειρά από ακανθώδη ζητήματα που ταλανίζουν το νησί και τούς κατοίκους του, όπως το πολύπαθο ζήτημα της υδροδότησης της Αίγινας, που αποτελεί ένα έργο πνοής που πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Παράλληλα ο Γιάννης Ζορμπάς αναφέρθηκε και σε άλλους κρίσιμους τομείς που η νέα διοίκηση του Δήμου πρέπει να επικεντρώσει άμεσα το ενδιαφέρον και την ενέργεια της όπως η συγκοινωνία – ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές – η αποκομιδή – κομποστοποιηση των απορριμμάτων, η δημιουργία παιδικών χαρών καθώς και η δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου, που παραμένει ένα πάγιο αίτημα των νέων τού νησιού.

Ο Γιάννης Ζορμπάς έκλεισε την ομιλία του σε έναν τόνο πιο προσωπικό κι απευθύνθηκε κοιτώντας στα μάτια τούς παρευρισκόμενους διαβεβαιώνοντας τούς πώς και μετά το τέλος των εκλογών θα είναι δίπλα τους, αρωγός στις προσπάθειες τούς για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο νησί.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας στη συνέχεια ανακοίνωσε ένα προς ένα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του «Αίγινα Αποφασίζεις» που στέκονται στο πλάι του για να φέρουν την Αίγινα εκεί που πραγματικά της αξίζει στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Ιδιαίτερα αναφορά θα πρέπει να γίνει και σε μια όμορφη στιγμή της απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης του «Αίγινα Αποφασίζεις» όταν ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα», Παντελής Μεθενίτης, αντάλλαξε ευχές με τον Γιάννη Ζορμπά επιδεικνύοντας έναν πολιτικό πολιτισμό που είναι ότι ακριβώς έχει ανάγκη η Αίγινα για την επόμενη μέρα των εκλογών, με νέους ανθρώπους που βάζουν πάνω από όλα και όλους το συμφέρον του τόπου και ανοίγουν το δρόμο σε συναινέσεις και συνεργασίες που θα φέρουν την αλλαγή στο τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.