Ξεκινούν οι εγγραφές στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αίγινας

Οι εγγραφές για την φιλοξενία παιδιών στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αίγινας (Χλόη ) ξεκινούν αύριο, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, με την διαδικασία υποβολής αιτήσεων να διαρκεί έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του τμήματος Παιδείας – Πολιτισμού του Δήμου Αίγινας, για τις εγγραφές στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν έντυπα :

1. Αίτηση. 2. Υπεύθυνη Δήλωση για συνοδούς. 3. Υπεύθυνη Δήλωση για προσωπικά δεδομένα 4. Ανακοίνωση για απαιτούμενα ανά περίπτωση δικαιολογητικά , από το Γραφείο προϊσταμένου Παιδικού Σταθμού ( Δημαρχείο -Οινώνης 2).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέξουν καθώς οι αιτήσεις και όλα τα απαραίτητα ανά περίπτωση δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στο Γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

Τέλος σύμφωνα με την ανακοίνωση του τμήματος Παιδείας – Πολιτισμού του Δήμου Αίγινας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για τις θέσεις που θα προκηρυχθούν μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ( https://www.eetaa.gr/ ).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.