Γιάννης Ζορμπάς: Ισχυρό μήνυμα ενόψει κάλπης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Ισχυρό μήνυμα για μια δυναμική παρουσία στις εκλογές της 26ης Μαΐου, έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού “Αίγινα Αποφασίζεις”, Γιάννης Ζορμπάς στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της παράταξης του, το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου.

«Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος για την στήριξή σας στο πρόσωπό μου» ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς απευθυνόμενος στο πλήθος των υποστηρικτών του, που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του συνδυασμού “Αίγινα Αποφασίζεις” και κατέκλυσαν την Οδό Αφαίας κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του προεκλογικού κέντρου του συνδυασμού, στην οποία χοροστάτησε ο Αιδεσιμότατος π. Νικόλαος Γαρυφάλλου.

«Η παρουσία σας είναι η δύναμη μας και μας τιμά ιδιαίτερα» είπε ο κ. Ζορμπάς, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στα «πολλά και χρονίζοντα προβλήματα της Αίγινας», τα οποία «απαιτούν άμεση αντιμετώπιση» και χαρακτήρισε ως «αδιαπραγμάτευτες αξίες» τη διαφάνεια, την εντιμότητα, την αξιοκρατία, ενώ μίλησε και για την ανάγκη αξιοποίησης όλων των δημιουργικών δυνάμεων της Αίγινας.

 

Και κατέληξε λέγοντας: «Προχωράμε με αισιοδοξία στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε και να συμπορευτείτε στον αγώνα μας για την ανάπτυξη και την προκοπή του νησιού που αγαπάμε. Γιατί Αίγινα το αξίζεις! Γιατί ΑΙΓΙΝΑ τώρα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!».

Τέλος, θερμό ήταν το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων, όταν ο κ. Ζορμπάς παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του, τους οποίους χαρακτήρισε ως ανθρώπους «από όλο το κοινωνικό φάσμα, χωρίς αποκλεισμούς, από την πόλη και την περιφέρεια, με μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή αγάπη και θέληση προσφοράς για το κοινό καλό».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.