Γιάννης Ζορμπάς: Προεκλογική εκδήλωση στην περιοχή του Κοντού και περιοδεία στην Πέρδικα

Ενημερωτικές συναντήσεις του επικεφαλής του “Αίγινα Αποφασίζεις” με κατοίκους του νησιού

Εκδήλωση – ενημερωτική συνάντηση με κατοίκους της περιοχής του Κοντού πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο εστιατόριο “Ο Μερακλής” έναντι του μοναστηριού τού Αγίου Νεκταρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Αίγινα Αποφασίζεις”, Γιάννης Ζορμπάς.

Ο κ. Ζορμπάς ξεκίνησε την ομιλία του, θίγοντας μερικά από τα σημαντικά προβλήματα τής καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού, όπως καθαριότητα, ύδρευση, φωτισμός (κυρίως σε περιοχές όπως, Παλιαχώρα, Ναός τής Αφαίας στην Αγία Μαρίνα,κλπ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Υγείας, με αφορμή τα πρόσφατα τραγικά περιστατικά, πού στοίχισαν την ζωή σε αρκετούς συμπολίτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε το θέμα του ελικοδρομίου, αλλά και την στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών, στο ΚΥ του νησιού. Στο θέμα τού ελικοδρομίου, αναφέρθηκε εκτενώς ο πρόεδρος του ΛΤ Αίγινας κ. Γεώργιος Σκαλτσιώτης, λέγοντας ότι ως πιο επικρατέστερος τόπος για την εγκατάσταση του είναι η περιοχή “Σαλαμινομάχοι”.

Ο κ. Σκλατσιώτης επισήμανε το γεγονός πως το ζήτημα του ελικοδρομίου δεν προχωρά, ως θα έπρεπε, αντιθέτως έχει “βαλτώσει” στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Μετά την ομιλία του κ. Ζορμπά ακολούθησε συζήτηση σε ζωηρό ύφος, όπου ανταλλάχθηκαν εποικοδομητικές απόψεις με τους παρευρισκόμενους για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

Περιοδεία στην Πέρδικα

Παράλληλα ο Γιάννης Ζορμπάς, χθες, Κυριακή 21 Απριλίου, πραγματοποίησε περιοδεία την περιοχή της Πέρδικας, όπου έγινε δεκτός με θέρμη από τούς κατοίκους και τους επιχειρηματίες τής περιοχής, και συζήτησε μαζί τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο τους, αλλά και θέματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα.

Φωτογραφίες, Video, Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πάνου, Βίκη Μπήτρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.