Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση Κουκούλη στο κατάμεστο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ seaside”

Με πυρετώδεις ρυθμούς “τρέχει” την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος Δήμαρχος κι επικεφαλής του συνδυασμού “Αίγινα Μπορείς”, Παναγιώτης Κουκούλης που χθες στις 11:30 το πρωί, πραγματοποίησε μία ακόμη επιτυχημένη συγκέντρωση στο κατάμεστο club “ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ seaside”.

Στην εκδήλωση που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, έδωσαν το “παρών” υποστηρικτές του κ. Κουκούλη, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού “Αίγινα Μπορείς” καθώς κι επαγγελματίες της περιοχής.

Οι πολίτες συμμετείχαν ενεργά και ζήτησαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Αίγινας.

Ο κ. Κουκούλης στην ομιλία του έθιξε μια σειρά εξαιρετικά σημαντικών θεμάτων, όπως αυτό τής πολιτικής προστασίας, της καθαριότητας, αλλά και το πολύπαθο ζήτημα τού υποθαλάσσιου αγωγού, πού η ολοκλήρωση του θ’ αποτελέσει ένα έργο πνοής για το νησί τής Αίγινας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κουκούλης, απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα, προς όλους τους συνυποψηφίους τού, για έναν προεκλογικό αγώνα,ο οποίος θα κινείται στα πλαίσια τής ευγενούς πολιτικής άμιλλας, κάτι που μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για το νησί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.