“Καθαρές λύσεις” υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Κουκούλης στη συνάντηση με κατοίκους και επαγγελματίες στην Αγία Μαρίνα

Δυναμική η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση του συνδυασμού “Αίγινα Μπορείς” στο ξενοδοχείο Ερατώ

Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρών χθες το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Ερατώ”, στην Αγία Μαρίνα, στην συνάντηση – συζήτηση του υποψηφίου Δημάρχου με τη δημοτική κίνηση “Αίγινα Μπορείς”, Παναγιώτη Κουκούλη, όπου τέθηκαν επί τάπητος πολλά και σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Διονύσης Γαλάρης, ενώ τον κ. Κουκούλη καλωσόρισαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού, Μανώλης Λεούσης, επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και κάτοικοι.

Στη συζήτηση παραβρέθηκε και ο κ. Πέτρος Πετρίτης, καθώς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης “Αίγινας Μπορείς”, Νεκτάριος Λεούσης και Μαρία Γιαννοπούλου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο γιατρός, Σωκράτης Δούκας.

Η συνάντηση ξεκίνησε με μια μικρή ομιλία του κ. Κουκούλη και στη συνέχεια, μέσα σε θερμό κλίμα, ακολούθησε συζήτηση με τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής για τα τρέχοντα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής.

Τα θέματα τα οποία κυριάρχησαν στη συζήτηση και τα οποία έθιξαν με ιδιαίτερη θέρμη οι πολίτες, ήταν αυτά της καθαριότητας, του φωτισμού, της συγκοινωνίας, του τουρισμού, της ασφάλειας και κυρίως το ζήτημα της ύδρευσης.

Επίσης οι παρευρισκόμενοι σημείωσαν την μέχρι τώρα διοικητική απομόνωση της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού με τη κεντρική διοίκηση του Δήμου Αίγινας.

Ταυτόχρονα εξέφρασαν την αγωνία τους ενόψει της τουριστικής περιόδου, σημείωσαν το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με τον Πειραιά αλλά και της τουριστικής προβολής και ταυτότητας/branding του νησιού.

Ο επικεφαλής του “Αίγινα Μπορείς” στις τοποθετήσεις του έδωσε σαφείς, καθαρές και υπεύθυνες απαντήσεις σε όλους, μην υποκύπτοντας στον πειρασμό της ακατάσχετης παροχολογίας.

Με σύνεση και σωφροσύνη ο κ. Κουκούλης παρουσίασε το σχεδιασμό της παράταξης του για την επίλυση των προβλημάτων που τέθηκαν από τους πολίτες.

Παράλληλα ο λόγος του διαπνέονταν από ένα πνεύμα συλλογικότητας, ενότητας και σύμπνοιας που θα οδηγήσει την Αίγινα και τους κατοίκους σε ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον.

Ο κ. Κουκούλης κλείνοντας την τοποθέτηση του απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους συνυποψηφίους του, προκειμένου όλοι να συστρατευθούν σε έναν αγώνα έντιμο, καθαρό, και πάντα μέσα σε ένα πλαίσιο ομόνοιας και ευγένειας με μοναδικό γνώμονα το καλό του νησιού και των πολιτών του.

Ρεπορτάζ, video, φωτογραφίες: Κωνσταντίνα Πάνου, Βίκυ Μπήτρου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.