“Αυτοψία” Κουκούλη στο εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία των έργων

Το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού στο Λεόντι επισκέφθηκε την Τετάρτη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας, Παναγιώτης Κουκούλης όπου και ενημερώθηκε εκτενώς για την πορεία των έργων.

Ο κ. Κουκούλης είχε στο πλευρό του συνεργάτες της Δημοτικής του Παράταξης «Αίγινα Μπορείς», ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισαν ο κ. Νεκτάριος Λεούσης, ο κ. Ευάγγελος Μπαρμπέρης, ο κ. Γιώργος Γιαννούλης και η κ. Δήμητρα Στάθη.

Τον κ. Κουκούλη υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του Εργοταξίου, Αλέξανδρος Πετρόπουλος και τον ενημέρωσε ενδελεχώς για την πορεία των έργων στον υποθαλάσσιο αγωγό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας, αφού επιθεώρησε το έργο τόνισε τη μεγάλη σημασία της ολοκλήρωσης του υποθαλάσσιου αγωγού για το νησί και τους κατοίκους τους.

Δεν παρέλειψε όπως να σταθεί ειδικά στο θέμα της έλλειψης Τεχνικού Συμβούλου, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του αναγκαία συνθήκη για την τεχνική αρτιότητα του έργου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτόν τον Τεχνικό Σύμβουλο δεν τον έχουμε ακόμη, κατά παράβαση της προγραμματικής συμφωνίας» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί καμία πειστική απάντηση”.

Πάντως δεν παρέλειψε να τονίσει πως: “Η κατασκευή του αγωγού βρίσκεται σε καλά χέρια. Η εταιρία Κωνσταντινίδης είναι από τις πολύ καλές του χώρου και είμαστε βέβαιοι ότι η κατασκευή του είναι πάρα πολύ καλή».

Τέλος ξεκαθάρισε πως κανείς από την παράταξη του, ούτε φυσικά και ο ίδιος δεν επιθυμούν να σταματήσει η κατασκευή αυτού του τεράστιου έργου για την Αίγινα, επισήμανε όμως πως η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου δεν επαρκεί δεν επαρκεί για αυτό το μεγάλο έργο, σημειώνοντας ότι ίσως η καλύτερη λύση θα είναι η παραχώρηση του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ.

Πηγή Φωτογραφιών και Video: Κωνσταντίνα Πάνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.