Περιοδεία του Γιάννη Σγουρού σε Νίκαια – Πειραιά

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της περιοχής

Περιοδεία στην Νίκαια και στον Πειραιά πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Σγουρός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του είχε επαφές με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, φορείς της πόλης του μεγάλου λιμανιού ενώ συνάντησε και συνομίλησε και κατοίκους με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για την αναβάθμιση της ζωής στην Αττική.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο του δήμου  Νίκαιας – Ρέντη και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔΑ κ. Γιώργο Ιωακειμίδη με τον οποίο είχαν επιτυχημένη συνεργασία στο παρελθόν και συζήτησαν  για θέματα του Δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αμέσως ο κ. Σγουρός βρέθηκε στην Πηγάδα του Πειραιά, όπου περπάτησε στην κεντρική οδό Γ. Θεοτόκη (λαϊκή) και συζήτησε με πολίτες, παραγωγούς και εμπόρους της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σγουρός συνοδεύονταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Δημήτρη Κατσικάρη καθώς και από άλλα στελέχη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.