Αντιπεριφέρειες Νήσων και Πειραιά: Σε πλήρη εξέλιξη η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών στο νέο κτήριο

Η διαδικασία μετακίνησης για το σύνολο των Διευθύνσεων θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του μήνα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση και η μετεγκατάσταση όλων των υπηρεσιών των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά και Νήσων σε ένα νέο, σύγχρονο κτήριο.

Φυσικά μια τέτοια μεγάλη αλλαγή προκαλεί κάποια προβλήματα στις συναλλαγές των πολιτών με τις αρμόδιες υπηρεσίες, και για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικότερα όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας: “Με σεβασμό στους πολίτες και στους εργαζόμενους, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης τους και με έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, σας πληροφορούμε ότι το σύνολο των Διευθύνσεων που στεγάζονταν έως σήμερα σε εννέα (9) διαφορετικά και διάσπαρτα κτήρια στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά βρίσκονται σε διαδικασία μετεγκατάστασης σε ενιαίο, νέο και σύγχρονο κτίριο επί των οδών Αιγάλεω 5 και Κάστορος στον Πειραιά (περιοχή Αγίου Διονυσίου).

Όπως προαναφέραμε η διαδικασία της μετεγκατάστασης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, στα τέλη Μαρτίου 2019.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές στο νέο κτήριο έχουν μεταφερθεί:

(i) Τα γραφεία των Αντιπεριφερειαρχών Πειραιώς και Νήσων.

(ii) Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Πειραιώς και Νήσων.

(iii) Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Πειραιώς και Νήσων.

(iv) Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Νήσων.

(v) Η Διεύθυνση Οικονομικών Πειραιώς.

(vi) Η Διεύθυνση Οικονομικών Νήσων.

(vii) Η Διεύθυνση Αλιείας Πειραιώς & Νήσων &

(viii) Το αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Πειραιώς και Νήσων.

Ενώ εκκρεμεί για τις ανωτέρω Υπηρεσίες και τα Γραφεία Αντιπεριφερειαρχών η ενεργοποίηση του τηλεφωνικού κέντρου, το οποίο θα γίνει άμεσα, με τα τηλέφωνα των Υπηρεσιών να παραμένουν τα ίδια.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια, εντός των προσεχών ημερών θα είναι προσβάσιμο για το κοινό το ηλεκτρονικό και φυσικό (έντυπο) αρχείο των παραπάνω Διευθύνσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Περιφέρεια επιδεικνύει τον σεβασμό της στους πολίτες που ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν από όλη αυτή τη διαδικασία, καθώς καταλήγει στην ανακοίνωση της αναφέροντας: “Σας ζητάμε συγγνώμη για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία που συνεπάγεται αυτή η μετεγκατάσταση και ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.