Light γεύμα, με αρακά και αγκινάρες

Light γεύμα, με αρακά και αγκινάρες

Υλικά

250 γρ. αρακά

500 γρ. αγκινάρες κατεψυγμένες

2 καρότα

2 πατάτες

2 ξερά κρεμμύδια

Χυμός από 1 λεμόνι

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και κόβετε τα καρότα σε ροδέλες. Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο και αφού μαραθεί το κρεμμύδι, ρίχνετε και τις πατάτες που τις έχετε κόψει. Τέλος, ρίχνετε τις αγκινάρες και τον αρακά. Προσθέστε 1 κούπα νερό και αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε να βράσει και βάζετε όσο νερό χρειάζεται. Μετά από 15 περίπου λεπτά βρασμού ρίχνουμε το χυμό λεμόνι και λίγο ακόμη άνηθο. Σε άλλα 10 λεπτά, σβήνετε τη φωτιά και το φαγητό σας είναι έτοιμο.
ΠΗΓΗ: jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.