Γιάννης Ζορμπάς: Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της Αίγινας κλείνει με το χαμό του Κώστα Γαλάνη

Βαθιά συγκίνηση για το θάνατο του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων & Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας

Την οδυνηρή απώλεια του Κώστα Γαλάνη που κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της Αίγινας, επισημαίνει στο συλλυπητήριο μήνυμα του για το θάνατο του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων & Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς.

Όπως υπογραμμίζει στο μήνυμα του ο κ. Ζορμπάς: “Ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας των ανθρώπων της Αίγινας κλείνει με τον χαμό του Κώστα Γαλάνη. Απώλεια που καταγράφεται στη συνείδηση όλων μας ως ιδιαιτέρως οδυνηρή, καθώς ο Κώστας [ζητούσε να του μιλούν στον ενικό] άφησε έντονο το στίγμα του στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του νησιού.

Με πολύχρονη κι επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία στο ΑΙΑΚΕΙΟΝ, πρωτεργάτης και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας, έχων διατελέσει μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας και δημοτικός σύμβουλος, ισορροπιστής, δωρικός στα λόγια του, άνθρωπος με γούστο, αρωγός στα προβλήματα του επαγγελματία, κατάφερνε να αφουγκράζεται και να ενθαρρύνει τις νεότερες γενιές, να διατηρεί τον τόπο του στο επίκεντρο κάθε του απόφασης, διεκδίκησης, δράσης.

Γ. Ζορμπάς: «Ο Κώστας Γαλάνης άφησε έντονο το στίγμα του, στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του νησιού».

 

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Το σπουδαίο έργο και η μνήμη που αφήνει αποτελούν πολύτιμη κληρονομιά για τους οικείους του μα και παράδειγμα προσφοράς για την τοπική κοινωνία μας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Γαλάνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Η εξόδιος ακολουθία επρόκειτο να γίνει σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων και ανθέων και συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό υπέρ του νοσοκομείου «Ο Άγιος Διονύσιος«. Για αυτό το σκοπό θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο του ναού.

Πηγή Φωτό: www.saronicmagazine.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.