Μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας από τη Μητρόπολη Πειραιώς

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μια μεγάλη μουσική εκδήλωση “Κατά της Φτώχειας” διοργανώνει σήμερα, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, στις 07:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που παράγει καθημερινά.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια συμβολική κίνηση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα είναι μια ουσιαστική παρέμβαση με συγκεκριμένο σκοπό.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Πειραιά για το φιλανθρωπικό έργο που παράγει καθημερινά: “Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσφέρουν τον ίδιο τους τον εαυτό προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μέσα από τις υποδομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Καθημερινά προσφέρονται περίπου 7.000 μερίδες φαγητού από τα συσσίτια της τοπικής μας Εκκλησίας”.

Μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας από τη Μητρόπολη Πειραιώς

Για όλους όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την γενναιόδωρη προσπάθεια και να απολαύσουν καλή μουσική, διατίθενται εισιτήρια από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στα προπύλαια του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος (τηλέφωνο 210-4122625),από τη Δωροέκθεση (210-4122625), από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό (Βούλγαρη 48-τηλέφωνα 210-4118602 και 210-4118640).

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.