fappornvideos.com
indian porn
free sex

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Αίγινας

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Αίγινας

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Αίγινας σε ειδική δημοσιά συνεδρίαση στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, μέλη φορέων και τοπικών Συλλόγων καθώς και δημότες του νησιού μας.

Μια συνεδρίαση που κράτησε 5 ολόκληρες ώρες έχοντας απουσίες αποχωρήσεις, αντιπαραθέσεις, αμφισβητήσεις και έντονους λεκτικούς διαπληκτισμούς ανάμεσα στον Δήμαρχο και στους Ν. Λεούση, Φ. Τζίτζη και Νίκο Πούντο από την Αντιπολίτευση.

Δημήτρης Μούρτζης

Ο υποθαλάσσιος αγωγός ήταν στόχος ζωής για εμένα

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Ο Δημος έχει πολλά
προβλήματα αφού εισάγει νερό και εξάγει σκουπιδια. Έχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού (28 άτομα στην υπηρεσία καθαριότητας).

Προσπαθήσαμε και δεσμεύσαμε χρήματα από εθνικούς πόρους και κοινοτικά κονδύλια της Περιφέρειας κάνοντας σωστή διαχείριση προϋπολογισμού με σωστές κατανομές. Δεν υπάρχουν μεγάλες όφειλες προς τρίτους αφού έχουν πληρωθεί στο 90% όλοι οι προμηθευτές του Δήμου μας.

Είμαστε στην τελική ευθεία της σύνδεσης του νησιού με τον υποθαλάσσιο αγωγό ένα τεράστιο και μοναδικό έργο σε όλη την χώρα που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2019.

Σημειωτέον ότι το φετινό καλοκαίρι παρά τον κατακλυσμό του νησιού από επισκέπτες, το νερό δεν έλλειψε από κανένα σπίτι.

Εντός των ημερών θα γίνει ανοικτή δημοσιά συνεδρίαση με την συμμετοχή της κας Δουρου όπου θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις για το νερό.

Η επιβολή τέλους διέλευσης μετά από συνεχείς παραστάσεις σε διάφορα Υπουργεία δεν θα βαρύνει τον Δήμο αλλά τους Υδρομεταφορείς κάτι που προβλέπει η σύμβαση.

Οδοποιία: 1,600,000 έρχονται και άλλα 600,000 από την ΣΑΤΑ και αλλά 3,000,000 από την Περιφέρεια για ασφαλτοστρώσεις όλων των δρόμων για την ασφάλεια του πολίτη. Αντιπλημμυρικά έργα, καθαρισμοί ρεμάτων. Και είμαστε σε εξέλιξη της δέσμευσης 3,000,000 για τοιχία αντιστήριξης και άλλα τεχνικά έργα από το προγραμα
ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟΣ

Παιδεία: Αδειοδοτήθηκε ο Παιδικός Σταθμός ΧΛΟΗΣ όπου έγιναν και έργα επισκευής 100,000. Ολοκληρωθήκαν οι διαδικασίες του Παιδικού Σταθμού στον ΚΟΝΤΌ, ένας σταθμός που θα ανοίξει σύντομα και θα καλύψει τις ανάγκες των Αιγινητών.

Παιδικές χαρές: Ενταχθήκαμε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την επισκευή και ανακαίνιση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην παιδική χαρά στο γήπεδο με
την φροντίδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας.

Αθλητισμός: Τελείωσαν οι εργασίες του στίβου και του ταρτάν του γηπέδου. Αδειοδοτήθηκε ύστερα από πολλά χρόνια και εντός των ημερών θα παραδοθεί και επίσημα στους αθλητές του νησιού. Έχουν γίνει οι μελέτες και η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.

Έργα Ανάπλασης: Μετά το τέλος του φεστιβάλ θα γίνουν συζητήσεις με τους επαγγελματίες της παράλιας για την αντικατάσταση των στεγάστρων οι μελέτες υπάρχουν, θα ακολουθήσει η διαμόρφωση της πλατείας της ψαραγοράς. Προχωρούν και ολοκληρώνονται ταέργα σε ΕΥΝΑΡΔΕΙΟ και ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ

Υγεία: Λειτούργησαν όλα τα Αγροτικά Ιατρεία”. Τέλος ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους Δημοτικούς Σύμβουλους, τους προέδρους των Διαμερισμάτων,τους υπαλλήλους του Δήμου και τους Συλλόγους της Αίγινας για την προσφορά τους.

Ζήτησε καλοπροαίρετη κριτική και κάλεσε όλους σε συστράτευση για το καλό του νησιού. Κλείνοντας δήλωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος στις εκλογές τον Μάιο του 2019.

Βολές από την Αντιπολίτευση
Οι Αρχηγοί των Δημοτικών παρατάξεων

Νεκτάριος Λεούσης

Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα

Ανέφερε πως: “Η Διοίκηση ήταν ανεπαρκής και απροετοίμαστη, χωρίς πλάνο και όλα ήταν θέμα τύχης.

Χάθηκε το στοίχημα της καθημερινότητας και το νησί όλο το καλοκαίρι ήταν στον αυτόματο πιλότο, βρώμικο με χαοτική κατάσταση στο κυκλοφοριακό χωρίς μελέτες και προγραμματισμό για έργα, με έλλειψη διαφάνειας χωρίς ενημέρωση, δεν υπήρξε στόχος και όραμα, μόνο προχειρότητα και αδιαφορία.

Το 50% του νερού χάνεται στους δρόμους από τις συνεχείς βλάβες του δικτύου ύδρευσης και χρειάζεται άμεσα η αντικατάσταση όλων των σωλήνων αμιάντου”.

Φίλιππος Τζίτζης

Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου είναι θέμα 5 μηνών και όχι 5 χρόνων!

Χαρακτήρισε ανακρίβειες και αερολογίες τις δηλώσεις του κ. Δημάρχου για τα έργα που δεν … είδαμε.

Κατηγόρησε τον κ. Δήμαρχο πως χάνει την ψυχραιμία του με οποίον κάνει αντιπολίτευση, και είναι παρών στα πανηγύρια στους γάμους και στις κηδείες.

Αργοπόρησαν τα έργα στο γήπεδο, τόνισε ο κ. Τζίτζης. Χάος χαρακτήρισε την κατάσταση στην Αύρα.

Πέρασαν 5 χρόνια και δεν έγινε η μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο είπε ενώ το μόνο που έκανε η διοίκηση ήταν η πληρωμή των υδρομεταφορέων. Δεν μπόρεσε να πάρει ο Δήμος ένα νέο απορριμματοφόρο και ένα μικρό λεωφορείο.

Κατηγόρησε ακόμη την Δημοτική Αρχή πως οπισθοδρόμησε την καθημερινότητα του πολίτη, ότι έμειναν στάσιμα τα έργα στο λιμάνι της Σουβάλας, ανύπαρκτες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα σχολεία, παρέμειναν θεατές στο κυκλοφοριακό μπάχαλο, στην βρωμιά από τα σκουπίδια και στα χαμένα κυβικά νερού.

Τέλος ο Φίλιππος Τζίτζης δήλωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος στις εκλογές τον Μάιο 2019.

Αντώνης Ντελής

Δεν μηδενίζω αλλά εντοπίζω

Ο κύριος Ντελής μίλησε για τα έργα της Περιφέρειας Αττικής που γίνονται και έγιναν στο νησί.

Αναφέροντας την σύνδεση με τον υποθαλάσσιο, τα έργα οδοποιίας,την ολοκλήρωση των έργων του γηπέδου, τα λιμενικά έργα στα λιμάνια της Πέρδικας και της Αγ. Μαρίνας, τα έργα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για το δίκτυο ύδρευσης και τα σχολεία.

Επίσης εντόπισε την έλλειψη σωστού φωτισμού στις πλατείες και τους δρόμους, την κατάργηση της
ανακύκλωσης, την τραγική εικόνα των παιδικών χάρων και των δημοσίων ουρητηρίων.

Τόνισε τις ελλείψεις στην καθημερινότητα του πολίτη στην καθαριότητα αλλά και στα σχολεία.

Κλείνοντας τόνισε την υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής στο να ακούει τις φωνές των πολιτών και να δίνει λύση στα προβλήματα τους.

Έγιναν τοποθετήσεις από τους Αντιδημάρχους Οικονομικών Ε. Δέδε, Υδρευσης Α. Μούρτζη & Καθαριότητας Α. Μαρμαρινό με αναλυτικά στοιχεία για τα οικονομικά του Δήμου, την ύδρευση και την καθαριότητα.

Τοποθετήσεις Δημοτικών Συμβούλων

Νίκος Πτερούδης

Στάθηκε σε τρία σημεία: Στο πόσα χρήματα οφείλει ο Δήμος σήμερα (1-1-2017 το χρέος ήταν 11,065,000), πόσες είναι οι απώλειες νερού από τις συνεχόμενες βλάβες του αγωγού και στο ότι δεν άλλαξε τίποτα στην καθαριότητα. “Κουβαλάμε τα σκουπίδια με τις γριές”, έτσι χαρακτήρισε τον στόλο των απορριμματοφόρων που υπάρχουν…

Νίκος Πούντος

Τόνισε μεταξύ άλλων: “Είναι πραγματικά θλιβερό να αγκομαχά ο Δήμος για την καθημερινότητα (σκουπίδια νερό κυκλοφοριακό) αντί να ασχολείται με την ανάπτυξη και την προβολή του νησιού. Δεν έγινε έργο επί δημαρχίας Μούρτζη. Αναρχία και ανταρσία παντού.

Ο πολεοδομικός σχεδιασμός δεν προχώρησε, αναρχία στο παραλιακό
μέτωπο. Επίσης ανατρέχοντας στο… χρονοντούλαπο τόνισε ότι: “Όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν είναι προϊόν της διοίκησης Κουκούλη”.

Γιώργος Σκαλτσιώτης

Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας – Αγκιστρίου

Έκανε αναφορά σε έργα και μελέτες που έγιναν το 2017. Έγιναν 5 μελέτες για τον κυματοθραύστη της Αίγινας, εγκρίθηκε η μελέτη για την κατασκευή ελικοδρομίου στο Λεόντι, απομένουν οι εργασίες από την ΔΕΗ για την διαμόρφωση του χώρου και την απομάκρυνση εναερίων καλωδίων.

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την διαμόρφωση της πλατείας Χ. Γιαννουλη στη Σουβάλα. Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας η κατασκευή του τουριστικού καταφυγίου στο λιμάνι της Σουβάλας.

Επίσης τόνισε: Προχωρούν οι διαδικασίες στα λιμάνια της Πέρδικας και της Αγ. Μαρίνας όπου οι εργασίες θα γίνουν με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια συνολικού ποσού 7,400,000 και σε ένα μήνα θα υπάρχει ο ανάδοχος του έργου. Έγιναν εργασίες σε 17 μικρότερα λιμάνια της αρμοδιότητας μας στο νησί.

Γίνονται εργασίες βελτίωσης στα λιμάνια του Αγκιστριού. Κάναμε παρεμβάσεις στα λιμάνια για την διευκόλυνση των ΑΜΕΑ. Πήραμε την πιστοποίηση καταλληλότητας για την παιδική χαρά στο Ακρογιάλι.

Γίνεται χαρτογράφηση υποβρυχίως στην Αύρα και την Κολώνα, ένα σημαντικό έργο που όταν ολοκληρωθεί θα προσελκύσει πολλούς επισκέπτες αφού από ομολογίες είναι το πιο καλοδιατηρημένο αρχαίο λιμάνι σε όλη την Μεσόγειο. Τέλος το αποθεματικό μας υπόλοιπο για έργα ανέρχεται στο 1,542,000.

Σταμάτης Μαρμαρινός

Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού

Οι ενότητες στις οποίες αναφέρθηκε: Εργασίες που έγιναν στο γήπεδο, επισκευές πάγκων, Επισκευή αίθουσας Ανδρεόπουλου (σήμερα γίνονται και οι αιμοδοσίες του Δήμου), αλλαγή καθισμάτων στην εξέδρα χωρίς κόστος με εργασία από τα μέλη του ΔΑΟΑ (προσφορά καθισμάτων από ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), τοποθέτηση καμερών σε όλο το γήπεδο (πλέον ο χώρος είναι ασφαλής), Βαφή του γηπέδου Μπάσκετ, Μόνωση στην εξέδρα ποδοσφαίρου.

Επαναφορά των σχολικών πρωταθλημάτων Κανονισμός λειτουργίας του γηπέδου. Χρηματοδότηση και μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο. Αντικατάσταση του χλοοτάπητα και τοποθέτηση νέου ταρτάν.

Φωτισμός: τοποθέτηση νέων φωτιστικών (θα μπορούν πλέον οι ομάδες να προπονούνται και το βράδυ).

Αδειοδότηση του γηπέδου, δεν υπήρχε άδεια. Τέλος τόνισε ότι οι εργασίες αποπεράτωσης του γηπέδου στοίχησαν 336,000.

Ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΑΟΑ για την προσφορά τους και συγκινημένος αποχώρησε από το βήμα λέγοντας ένα μεγάλο Ευχαριστώ στη οικογένεια του που τον στήριξε για τον διαρκή αγώνα που έκανε όλα αυτά τα χρόνια στο γήπεδό.

Καίτη Σαλπέα

Πρόεδρος ΚΕΔΑ- Παιδείας

Ολιγόλογη και σεμνή παρουσίασε το έργο της χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την συνεργασία τους, σημείωσε επίσης ότι υπάρχει πλεόνασμα στα ταμεία των Σχολείων για έργα βελτίωσης.

Τόνισε πως ολοκληρωθήκαν τα έργα επισκευής και βελτίωσης των χώρων του παιδικού σταθμού στην ΧΛΟΗ και οι εξελίξεις για την αδειοδότηση του παιδικού σταθμού στον ΚΟΝΤΟ βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Για την ΚΕΔΑ τόνισε ότι την παρέλαβαν με χρέος 120, 000 από την Διοίκηση Σακκιώτη, ένα χρέος το οποίο δεν υπάρχει σήμερα.

Επίσης έκανε λόγο για την αναβάθμιση του Λαογραφικού Μουσείου αφού πλέον γίνονται διοργανώσεις με υπέροχες εκθέσεις για το κοινό.

Κλείνοντας η κ. Πρόεδρος ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή του 10 φεστιβάλ φιστικιού, τους συνεργάτες της στην ΚΕΔΑ και όλους τους εθελοντές του Φιστίκι Φεστ για την προσφορά τους.

του Κώστα Μωρόγιαννη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

busty shemale takes dick deep.naked teens
desi videos
xvideos big nippels on omegle.