fappornvideos.com
indian porn
free sex

Παν.Χατζηπέρος-“Η Αίγινα είναι ένα κανάτι γεμάτο από ιστορία, παράδοση και πολιτισμό”

Παν.Χατζηπέρος-“Η Αίγινα είναι ένα κανάτι γεμάτο από ιστορία, παράδοση και πολιτισμό”

Παν.Χατζηπέρος-“Η Αίγινα είναι ένα κανάτι γεμάτο από ιστορία, παράδοση και πολιτισμό”Παν.Χατζηπέρος-“Η Αίγινα είναι ένα κανάτι γεμάτο από ιστορία, παράδοση και πολιτισμό”: Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος άνοιξε τα χαρτιά του στον Νίκο Αλεξίου και μίλησε για τα έργα που λαμβάνουν χώρα στο νησί μας και έχουν ως αρωγό την Αντιπεριφέρεια.

Πρώτο και καλύτερο το μεγάλο έργο του υποθαλάσσιου αγωγού αλλά και οι κατασκευές στο γήπεδο, η οδοποιία, το ΕΚΠΑΖ και η αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού είναι τα κύρια σημεία συζήτησης τους.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα βαδίζουμε προς την λήξη της πενταετούς θητείας σας στην νευραλγική θέση που αφορά τα νησιά μας. Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύετε πως η θητεία σας έχει θετικό πρόσημο;

Η θητεία μου θα κλείσει, σαφώς, με θετικό πρόσημο. Παρά τα πολλά προβλήματα μείναμε πιστοί στις εξαγγελίες, αρχές και προγραμματισμό που εξ αρχής είχαμε θέσει: σωστή οργάνωση, σκληρή δουλειά, διάθεση για προσφορά, καθαρές θέσεις και καθαρές απόψεις, αξιοκρατία, διαφάνεια, εντιμότητα, εργατικότητα και διάλογο. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησαν έργα που λίμναζαν για πολλά χρόνια, όπως ο υποθαλάσσιος αγωγός της Αίγινας. Προσωπικά -αν με ρωτάτε- δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, καθώς δεν είναι ανάλογο της προσπάθειας.

Να εξειδικεύσουμε την συζήτηση μας, εάν δεν έχετε αντίρρηση και να κάνουμε αναφορά στα μεγάλα θέματα του νησιού της Αίγινας. Ας ξεκινήσω με το χρόνιο και μείζον ζήτημα του υποθαλάσσιου αγωγού. Πείτε μας σας παρακαλώ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εξέλιξη της κατασκευής του;

Το έργο έχει δημοπρατηθεί από το Δεκέμβριο του ’17 και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Συγκεκριμένα, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή και βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκόλληση των τμημάτων ενώ αναμένεται η πόντιση του αγωγού. Με την υλοποίηση αυτού του έργου λύνεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το μεγάλο πρόβλημα υδροδότησης του νησιού της Αίγινας. Το έργο είναι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα καθώς υποθαλάσσιος αγωγός μήκους 14 χιλιομέτρων θα ποντιστεί από την περιοχή Περάνι Σαλαμίνας σε βάθος έως και 95 μέτρων στον βυθό του Σαρωνικού. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύνθετο έργο, το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε και το άλλο μεγάλο έργο του γηπέδου, του νησιού της Αίγινας. Η νεολαία και οι ομάδες του νησιού μπορούν και πάλι να έχουν τον χώρο άθλησης τους. Μιλήστε μας για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας;

H αυτάρκεια και ανεξαρτησία σε αθλητικές υποδομές των νησιών και της Τροιζηνίας βρίσκονται σε υψηλή προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής. Υπό την «άγρυπνη» επιτήρησή μου προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών για να αποδοθεί στους κατοίκους και την αθλούμενη νεολαία του νησιού της Αίγινας, το οποίο δεν διαθέτει άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, ολοκληρώθηκε άρτια το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Βέβαια, υπήρξε καθυστέρηση λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων. Το πρόβλημα ξεπεράστηκε στο συντομότερο δυνατό χρόνο με την πρότασή μου να μην γίνει αποδόμηση των ευρημάτων.

Υπάρχουν όμως κι άλλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και βρίσκονται υπό την εποπτεία και χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Σας αναφέρω όσα μου έρχονται στο μυαλό και παρακαλώ συμπληρώστε ότι μου διαφεύγει: Τα έργα οδοποιίας, η Σκοτεινή, το ΕΚΠΑΖ είναι μερικά από αυτά. Θα μας πείτε για την εξέλιξη τους;

Στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής και στις στοχευμένες επεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού της Αίγινας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που τριπλασιάζουν τη διατομή της γέφυρας της Σκοτεινής αλλά και της Βλυχάδας με σκοπό να αποφεύγονται στο μέλλον πλημμυρικά φαινόμενα από τα οποία είχαν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές στο παρελθόν.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργολαβίες οδοποιίας προϋπολογισμού 600.000,00€ και 1.000.000€, αντίστοιχα από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Με τις παρούσες εργολαβίες έγινε η επισκευή, αποκατάσταση και βελτίωση δρόμων στην ευρύτερη περιοχή του νησιού της Αίγινας που είχαν υποστεί ζημιές και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών για περισσότερο ασφαλείς μετακινήσεις που αποτελεί και το πάγιο αίτημα των κατοίκων και επισκεπτών της Αίγινας.

Εκκρεμούν μόνο εργασίες διαγράμμισης και σήμανσης, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σύντομα.

Αναφορικά με το σοβαρό ζήτημα του ΕΚΠΑΖ, θέλω να ενημερώσω τους αναγνώστες σας ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αποκατάσταση βλαβών των κτιρίων, του παρασκευαστηρίου τροφών καθώς και του βιολογικού καθαρισμού παραλήφθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε Νήσων.

Παράλληλα, ενημέρωσα με επιστολή μου την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων» (Ε.Κ.Π.Α.Ζ)», και τον διαχειριστή της για την επικινδυνότητα των κτηρίων, προς αποφυγήν ατυχήματος, μέχρι την οριστική αποκατάσταση τους από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες πιστώσεις.

Αυτές τις ημέρες στο νησί της Αίγινας λαμβάνει χώρα η μεγάλη γιορτή της Φιστικιάς. Παραμένετε ως Αντιπεριφέρεια ο ισχυρός αρωγός στην προσπάθεια επιτυχίας του φεστιβάλ. Παρακαλώ πείτε μας για τις εντυπώσεις σας από την εξέλιξη αυτού του θεσμού;

Οι εκδηλώσεις για το Φιστίκι έχουν γίνει πλέον θεσμός. Η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων παραμένουν αρωγοί και συμπαραστάτες σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την Πρωτογενή Παραγωγή –με έμφαση στα ΠΟΠ προϊόντα– και την Καινοτομία. Η Αίγινα είναι ένα κανάτι γεμάτο από ιστορία, παράδοση και πολιτισμό και η Περιφέρεια έμπρακτα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ανάδειξή του.

Να κλείσω με μια προσωπική ερώτηση. Ο Παναγιώτης Χατζηπέρος θα μετέχει εκ νέου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019; Σας κάνω την ερώτηση δεδομένης της επιτυχημένης θητείας σας στο δύσκολο αυτοδιοικητικό πόστο που έχετε αναλάβει.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που θα κρίνουν το έργο μου είναι οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Έχουμε όραμα-πρόγραμμα και τρόπο για να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα των νησιών, όπως:
  • Βιολογικοί Καθαρισμοί 3ου βαθμού προκειμένου το νερό που παράγεται να χρησιμοποιείται ανταποδοτικά στους κατοίκους.
  • Διαχείριση στερεών αποβλήτων.
  • Βελτίωση υποδομών: λιμάνια, δρόμοι, αντιπλημμυρική θωράκιση, κλπ.
  • Ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς, κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

busty shemale takes dick deep.naked teens
desi videos
xvideos big nippels on omegle.